DUGOGODIŠNJA TAJNA: Suprug je proveravao na svakom koraku, a šta je ona uradila kada je saznala
Foto: Thinkstock

OPREZNO

DUGOGODIŠNJA TAJNA: Suprug je proveravao na svakom koraku, a šta je ona uradila kada je saznala

Pop kultura -
Ne trebaš mi kod kuće da bi pročitao tvoje SMS poruke, otkrio je muž ovoj ženi koja je godinama bila praćena

Kad je nastavnica Katerin Higinson (45) otkrila slučajno da je njen suprug Džejms (42) instalirao aplikaciju na njenom mobilnom koja mu dozvoljava da joj prati kretanje, čita poruke te čak i sluša razgovore, nije joj došlo da zatraži razvod braka, kao što su joj savetovali prijatelji.

Umesto toga, ta majka dvoje dece iz Dorkinga u Velikoj Britaniji kaže da se na taj način oseća voljeno i sigurno, piše Mirror, prenosi Dnevnik hr.

Katerin i Džejms Higinson su u braku već 10 godina i Katerin voli isticati kako oni među sobom nemaju tajni. Ipak ispostavilo se da postoji velika tajna, a Katerin ju je otkrila sasvim slučajno.

"Prošle godine, predavala sam u jednoj zgradi u školi koja nije imala pristup mobilnoj mreži, što je značilo da sam propustila SMS poruku iz banke s aktivacijskim kodom za dovršetak važne finansijske transakcije. Kad sam došla kući, ispričala sam se suprugu Džejmsu, koji mi je odmah odgovorio da ne brinem, jer je on već sve rešio" priča Katerine.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Kad sam ga pogledala, onako zbunjena, on je nastavio i rekao: "Uspeo sam ti ući u mobilni i locirati kod za aktiviranje transakcije", nakon čega je ležerno dodao da mu "ne trebaš mi kod kuće da bi pročitao tvoje SMS poruke" nastavila je Katerine.

"Od tih hladnih reči su me prošli trnci. Razmenili smo nekoliko ljutitih reči i trebalo mi je dugo vremena da se smirim" rekla je Katerine.

No ipak je stala u odbranu supruga te dodala da on zapravo nije ljigavac i sklon uhođenju. Džejms je samozaposleni web developer, pa tako i "tech geek", te je prema mišljenju Katerine, verojatno više ukorak s novim tehnologijama od tajnih službi, poput MI5.

Ključno sledi, jer Katerine objašnjava da Džejms kontroliše sve gedžete u kući pa tako i mobilni.

"Kad sam sve to napisala u status na Facebooku, moji prijatelji su bili šokirani. Čak su i bliske prijateljice rekle da je to bizarno i stvarno ljigavo. No, ja sam uvek uzvraćala argumentom da to zavisi o nivou poverenja koje imate u braku" zaključila je Katerine.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track