EVO KAKO MOŽETE DA ZARADITE: Titova slika sa autogramom prodaje se za 400 evra
Foto: Printskrin Ibej

Ne bacajte stare stvari

EVO KAKO MOŽETE DA ZARADITE: Titova slika sa autogramom prodaje se za 400 evra

Pop kultura -
Ako se malo dublje upustite u istraživanje Ibeja mogli biste da shvatite kako neke stvari koje ste mislili da bacite zapravo možete dobro da unovčite, kao na primer autogram Tita

Postoje neke stvari koje celu večnost čuvamo na tavanu ili ormaru, a onda kad nam pukne film sve skupimo i bacimo ni ne misleći da je nešto od toga imalo materijalnu vrednost. Ipak, ako se malo dublje upustite u istraživanje Ibeja mogli biste da shvatite kako neke stvari koje ste mislili da bacite zapravo možete dobro da unovčite.

Ako ikad nađete u kući autogram Josipa Broza Tita i potpisan na crno-beloj fotografiji, na Ibeju bi mogli da zaradite i do 400 evra.

Naime, jedan čovek iz Nemačke na ovom sajtu prodaje staru potpisanu fotografiju Tita veličine 12x18 santimetara i sudeći po pregledima, ima dosta zainteresovanih kupaca.

Verovatno se mnogi od vas sećaju i znački sa likom Broza, kao i šoljica za kafu, karti...Sve ove stvari imaju svog kupca, te ukoliko vam više nisu potrebne ove uspomene i suveniri, na njima zaradite umesto da ih bacate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track