FARUK IZ SERIJE LUD, ZBUNJEN, NORMALAN OTKRIVA: Evo zbog čega sam BEŽAO od kuće!
Foto: Printscreen/Youtube

Ovo niste znali

FARUK IZ SERIJE LUD, ZBUNJEN, NORMALAN OTKRIVA: Evo zbog čega sam BEŽAO od kuće!

Pop kultura -

Senad Bašić priznao je svima zašto mu se dešavalo da beži od kuće.

Glumac koji se proslavio ulogom Faruka u 11 sezona serije "Lud, zbunjen, normalan" objasnio je zašto nije voleo vreme da provodi kod kuće.

"Nekako sam se ceo život borio da dođem do stana i maštao o tome. Onda, kad sam kupio kuću, uhvatio sam sebe kako stalno bežim od kuće i kako mi je tu dosadno. Na primer, supruga i ja izađemo u lokal, koji je pedesetak metara od nas, da popijemo kafu, samo da nismo u kući. Tako sam jednog dana uhvatio sam sebe kako veoma malo vremena provodim u vlastitom domu i onda sam rekao: "Bože mili, koje pare dadoh za ovaj dom, šta nas, onda, tera da izlazimo iz njega?" Nakon toga sam otkrio da je kuća, zapravo, najlepše mesto za stanovanje i odlučio sam da u njoj provodim što više vremena", rekao je Senad.

MUSTAFA NADAREVIĆ OTKRIO: Evo zašto više ne snimam LUD, ZBUNJEN, NORMALAN!

On dodaje da se to više ne dešava, s obzirom da su on i supruga našli rešenje.

"Ne bežim više od kuće. U dogovoru sa suprugom, kupio sa espreso aparat zbog kog smo najviše izlazili. Više ne idemo na kafu nego sami sebi pravimo tako da vlastitu kuću ne doživljavam kao kasarnu u kojoj samo prespavam. Sada je to za mene najprijatnije mesto, tu sam najopušteniji i, što je najvažnije, vreme provodim sa svojim najbližima", rekao je Bašić.

Dnevni avaz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track