FENOMENALNI DEJVID BEKAM: Evo kako da iskopirate stil najseksi frajera ove godine!
Foto: Profimedia

BEKSOVI MODNI TRIKOVI

FENOMENALNI DEJVID BEKAM: Evo kako da iskopirate stil najseksi frajera ove godine!

Pop kultura -
Kako je moguće da Bekam uvek izgleda tako fenomenalno, ali i kao da se vrlo malo potrudio pri odabiru odeće? Zavirimo u njegov orman...

Ne znamo da li je to zbog uticaje njegove superstajliš supruge, ali moramo da priznamo da Dejvid Bekam uvek izgleda fenomenalno, bez obzira nato jesmo li ga uhvatili u svečanoj ili opuštenoj kombinaciji, piše Men's Health.

On uvek izgleda savršeno stilizovano i atraktivno, ali kao opušteno da se nije mnogo potrudio oko autfita. Ako i vi želite da izgledate tako sjajno i samouvereno bez mnogo truda, otkrijte šta je potrebno da imate u svom garderoberu.

MAJICAJednobojna siva obična majica je za početak osnovni komad koji vam treba.DŽINSIsprani sivi džins pružiće vam casual izgled.JAKNACrna kožna jakna je klasičan komad za moćan i muževan autfit.ČIZMESvetlobraon vojničke kožne čizme spadaju u statement obuću koja će upotpuni vašu kombinaciju.KAPAPletena sportska kapa sačuvaće vas od vetra i hladnoće i omogćiti vam da dodate tu dozu nehajnog izgleda koji pokušavamo da postignemo.SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:10 ključnih koraka do njenog broja telefonaOBRATITE PAŽNjU: Najčešći pokazatelji da neko koristi steroideOVO MORATE DA ZNATE: 5 načina da se ove zime ne ugojite ni gramUPASATI SE ILI NE: Koji odevni komadi se (ne) uvlače u pantalone?DžEJSON STEJTAM: 3 najbolje casual kombinacije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track