(FOTO) 15 GODINA RAZLIKE - PA ŠTA? Kad god pišu da je trudna, ona pojuri u zagrljaj Džastinu Biberu!
Foto: Profimedia

OPET MU SE VRATILA?

(FOTO) 15 GODINA RAZLIKE - PA ŠTA? Kad god pišu da je trudna, ona pojuri u zagrljaj Džastinu Biberu!

Pop kultura -

Kortni Kardašijan, ponosna mama troje dece, navodno je ponovo u drugom stanju. Kao i prošli put kada se spekulisalo o njenoj trudnoći, Kortni se ponovo viđa s mladom zvezdom....

Najstarija od sestara Kardašijan već godinama je u komplikovanoj vezi sa Skotom Disikom, s kojim je dobila već troje dece - Mejsona (7), Penelope (4) i Reina (2), piše Story.Nakon što su se pojavile glasine o njenoj četvrtoj trudnoći, mediji su preneli da je Skot misteriozno nestao tokom odmora u Dubaiju, u kom uživa s Kortninom sestrom Kim.

Ipak, čini se da Kortni zbog toga ne brine previše, a ako i brine čini to u društvu bivšeg dečka Džastina Bibera. Paparaci su, naime, fotografisali nju i pevača kako stižu na zabavu u Los Anđelesu, prepunu slavnih zvanica.Biber se opredelio za nešto ležerniji i sportski look, a Kortni se svojski potrudila oko svog izgleda: odabrala je crnu odevnu varijantu sastavljenu od blejzera, pantalona i čipkaste i providne bluze.

Mediji dodaju da je reč o pidžama-žurki, tako da je verovatnije da se Kortni opredelila za negliže, koji je uspešno sakrila ispod udobnog odela.Petnaest godina mlađi pevač i Kortni bili su u centru skandala i prošle godine, kada su američki portali pisali da je rijaliti zvezda trudna i da je otac njene bebe upravo Džastin Biber.Sa sajta Story preporučujemo vam još:Od njenog bivšeg supruga mlađi je čak 37 godina: Nina Lečić u vezi s jednim od najuspešnijih srpskih tenisera? (FOTO)Već je 7 meseci trudna, a NIKO NIJE ZNAO: Marina Kotevski otkrila pol bebe (FOTO)Odgovor bi mogao biti jednostavniji nego što smo mislili: Zašto Anđelina izgleda sve lošije, a Bred Pit je procvetao posle razvoda?O OVOM POLjUPCU SVI PRIČAJU: Slavnu glumicu paparaci uhvatili u prevari! (FOTO)Prvi put u javnosti nakon spekulacija da je trudna: Amal Kluni pokazala trudnički stomačić (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track