(FOTO) Haljina o kojoj bruji Internet: Kim Kardašijan šokirala javnost novim stajlingom
Foto: Tviter

Sa crvenog tepiha

(FOTO) Haljina o kojoj bruji Internet: Kim Kardašijan šokirala javnost novim stajlingom

Pop kultura -
Trudnička haljina u safari stilu koju je Kim nosila dodeli MTV nagrada izazvala je brojne komentare. Evo i zbog čega...

Na svečanoj dodeli MTV VMA nagrada, koja je održana u nedelju u Los Anđelesu, mnoge poznate dame iznenadile su gledaoce svojim neverovatnim stajlinzima. I dok je Majli Sajrus, koja je bila voditeljka ovog događaja, obukla samo srebrne tregere (samo jedna od njenih šokantnih kreacija), a haljina Britni Spirs bila toliko uska da su se mnogi pitali kako je ova poznata pevačica uopšte disala, Kim Kardašijan se pojavila u haljini čiji kroj već dva dana komentarišu ljudi širom sveta.

Naime, tamno zlatna haljina sa pertlom preko grudi, istakla je svaku (novu) oblinu poznate trudnice, što se mnogima nije dopalo. Takođe, široki sportski džepovi dodatno su "proširili" njenu figuru, te je ova 34-godišnja TV zvezda izgledala prilično "veliko". I dok jedni osuđuju model haljine, drugi su najviše pažnje obratili na njen višak kilograma.

Pored komentara, društvene mreže su preplavile i fotografije koje su zasmejale čitavu Internet zajednicu. Tako su Kim uporedili sa Pigvinom, likom iz filma "Povratak Betmena" čiji izgled nije ni malo privlačan (najblaže rečeno), ali i sa Džabom Hatom iz "Zvezdanih ratova", kao i sa mnogim drugim likovima i životinjama, pa i predmetima (poput velikog ranca).

https://twitter.com/LaMegaBogota/mediaInače, na dodelu MTV nagrada, Kim je došla u pratnji svog supruga Kanje Vesta, koji je tom prilikom dobio nagradu za životno delo, a čiji je nastup takođe šokirao sve prisutne. Naime on je priznao publici da je pre izlaska na binu popušio džoint, ali i da će se kandidovati za predsednika 2020.

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Yumama.com

Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:Višak kilograma bez griže savesti: Kim Kardašijan uživa u trudnoći (FOTO)Obuća za trudnice: Kim Kardašijan naučila lekciju nakon prve trudnoće! (FOTO)Idealna telesna težina u tridnoćiKim Kardašijan pozirala naga u poodmakloj trudnoćiModa za trudnice: 10 predloga za savršen izgled tokom leta (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track