(FOTO) ONI SU NA CRNOJ LISTI INSTAGRAMA: Na udaru fanova zbog svojih fotografija
Foto: Ap

Pratioci im nisu baš naklonjeni

(FOTO) ONI SU NA CRNOJ LISTI INSTAGRAMA: Na udaru fanova zbog svojih fotografija

Pop kultura -
Neke od poznatih ličnosti su postali profesionalci kada je u pitanju negodovanje javnosti

Gde su ljudi, tu je i podeljeno mišljenje. Mnogo je onih gladnih pažnje koji se svojim postupcima neretko nađu na udaru kritika javnosti. Neke od poznatih ličnosti su postali profesionalci kada je u pitanju negodovanje javnosti. Pojedini su naučili da se bore sa tim, dok se drugi izvinu pa onda opet urade nešto slično.

Predstavljamo vam slavne koji su bili na udaru fanova kada su objavljivali fotografije na Instagramu.

KLOI KARDAŠIJANKloi i njen kostim za Noć veštica našli su se na udaru fanova. Ili nisu imali sluha za njen "humor" ili su njeni fanovi jednostavno osetljivi. Šta god da je u pitanju, njena maska za Noć veštica nije impresionirala javnost. Njena provokativna haljina i maska mačke izazvala je burne reakcije, pogoto što pored nje stoje dva muškarca namaskirani kao šeici. Njena fotka opisana je kao "Sheik Pussy" i to je bilo dovoljno da se masa poljulja. Nije trebalo da prođe puno vremena, a da počnu ispod fotografije da se ređaju uvredljivi komentari.

Sheik Pussy

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on Oct 31, 2014 at 8:07pm PDT

VANESA HADŽENSDa li je u pitanju kapa ili neki drugi čudan nakit, uopšte nije bitno jer je Vanesih Instagram profil put raznih mišljena i mržnji. Ona ne može da razume da kulturni simboli ne prijaju baš svima. Obično su komentari "Kada nosite taj šešir iz Indije sa takvom odevnom kombinacijom, vi umanjujete njegov značaj i verski i kulturni. Ako želite da pokažete običaje drugog naroda onda to uradite sa stilom, pa obucite i garderobu koja ide uz to".

MADONAPevačica je odavno na crnim listama Instagrama. Pre je postavljala fotografije svoga sina koje je opisivala pogrdnim nazivima pa je bila osuđivana zbog toga. Naravno, nju to nije sprečilo da nastavi dalje. Nedavno je Mnogi kopirala ikonu poput Nelsona Mendele i Martina Lutera Kinga kako bi promovisala novi album "Rebel Heart". Kasnije se izvinjavala fanovima na Fejsbuku. - Izvinjavam se. Ne poredim sebe sa drugima. Ja se divim tim Pobunjeničkim Srcima. Ovo nije ni zločin, ni uvreda, ni rasizam! Istu stvar sam uradila i sa Majklom Džeksonom, Fridom Kalom i Merilin Monro. Da li tvrdim da sam ja kao oni? NE. Samo ističem da su i oni Pobunjenička Srca. I nisam ja to uradila, već moji fanovi. Ja sam samo prosledila slike. Moji fanovi takođe nisu rasisti. Ako me stavljaju u istu kategoriju sa tim ljudima, hvala im. Vrlo sam polaskana i nadam se da ću jednog dana postići makar stoti deo onoga šta su ti ljudi postigli", napisala je pevačica.

Bitches i'm looking to the future and the future looks good! ❤️#rebelheart #unapologeticbitch

A photo posted by Madonna (@madonna) on Dec 31, 2014 at 10:11am PST

SNUP DOGSnup je uvek pristojan i fin kada su društvene mreže u pitanju. Ipak, nedavno je naljutio mnoge fanove kada je postavio fotografije sebe kao belca po imenu Tod. Odmah su krenuli negativni komentari njegovih obožavaoca kako na rasnoj osnovi tako i na njegovoj ideji.

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on Jan 11, 2015 at 12:35am PST

NIKI MINAŽNiki je išla iz krajnosti u krajnost. Prvo je razbesnela svoje pratioce fotografijom sa fotkom kojom je promovisala novu pesmu "Anakonda". Kada su počeli da joj pišu negativne stvari, ona nije ostala "nedužna" već je na svaku odgovorila što je njih još više razbesnelo. Imitirala je fotografije ostalih poznatih dama koje su svoje guze stavljale u prvi plan, na šta su njeni pratioci bili izrevoltirani.

I'm #FeelingMyself #ThePinkprintOnitunes http://hyperurl.co/ThePinkprint

Фото опубликовано Nicki Minaj (@nickiminaj) Янв 9, 2015 at 11:07 PST

KENDIS SVONPULViktorijinom anđelu nisu strane kontroverze na društvenim mrežama. Njene polugole fotografije su svuda po internetu tako da ona ne mari za razne komentare. Ipak jednom fotkom na Instagram je ozbiljno uzdrmala javnost. Ona se pohvalila kako je svoju liniju doterala do perfekcije, a kao dokaz priložila je i fotografiju svog super ravnog stomaka. Odmah su se javili kritičari, koji manekenki zameraju što promoviše izgladnjivanje među mladim devojkama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track