(FOTO) PLJUŠTE LAJKOVI: Ovo je 5 najpopularnijih guza na Instagramu!
Foto: Printscreen Instagram

Mame uzdahe

(FOTO) PLJUŠTE LAJKOVI: Ovo je 5 najpopularnijih guza na Instagramu!

Pop kultura -
Ove zadnjice imaju najviše lajkova na društvenim mrežama

Čini se da slikanje i promovisanje zadnjice nikada više nije bilo popularnije. Ovom trendu svakako su doprinele Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, koje rado pormovišu svoje obline. Poput njih, mnoge poznate dame, kao i devojke širom sveta su pale na ovaj trend, te tako rado obajvaljuju selfi svojih guza, koji je dobio nazvi belfi. Njihove fotke broje stotine hiljada lajkova, te je tako napravljena lista najpopularnijih poznatih guza na Instagramu.

1. Na prvom mestu se nalazi Dženifer Lopez sa najdužim stažom promovisanja zadnjice. Ona je na početku karijere bila često porzivana zbog velike guze, da bi malo kasnije to postalo pravi hit.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Jan 20, 2015 at 1:40pm PST

2. Drugo mesto pripada najpopularnijoj starleti Kim Kardašijan. Kim svakodnevno objavljuje po nekoliko fotki na Instagramu, gde često ističe svoju pozadinu. Ona je bila optuživana da je koristila usluge estetskog hirurga kako bi imala veliku i istrćenu guzu, što je ona demantovala.

3. Treće mesto pripada Rijani, koja osim što pokazuje guzu, voli da objavljuje i svoje bradavice. Iz tih razloga njoj je jedno vreme bio deaktiviran profil na Instagramu.

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on Aug 3, 2015 at 8:36pm PDT

4. Stopama starije sestre je krenula Kajli Džener, koja je za poslednjih godinu dana postigla neverovatnu popularnost. Ona se nalazi na četvrtom mestu, a takođe je bila optužena da je guzu povećala silikonskim implantima. Mlada Kajli je istakla da su joj guza i grudi porasle od čudesnih krema.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Apr 17, 2015 at 1:07pm PDT

5. Peto mesto pripada Amber Rouz koja uživa u pokazivanju svih svojih atributa. Amber često provocira seksi slikama. Jedni je smatraju neverovatno atraktivnom, dok drugi misle da je predebela da bi isticala svoje telo.

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on Jul 11, 2015 at 5:00pm PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track