(FOTO) POBEGULJA: Milijarder mislio da mu je žena oteta, pa se šokirao kad je shvatio istinu
Foto: Facebook

Drama

(FOTO) POBEGULJA: Milijarder mislio da mu je žena oteta, pa se šokirao kad je shvatio istinu

Pop kultura -

Italijanski milijader, koji je živeo u strahu da mu je supruga oteta neprijatno se iznenadio kada je na Instagramu otkrio istinu.

Naime, Đanluka Ćervara obratio se policiji nakon što je njegova draga, bivša mis Ukrajine, Ana Zajačkivska nestala. Međutim, on je uskoro na društvenim mrežama otkrio fotografije svoje supruge kako pozira s drugim muškarcem u hotelu s pet zvezdica. Što je najgore, pored fotografija je pisalo: „Sloboda“.

Nije izdržao i ispod fotografije je napisao gomilu uvredljivih komentara, između ostalog: „Tvoj suprug u Milanu i roditelji ti zahvaljuju što si u Njujorku s drugim muškarcem“.

Bivša misica, s druge strane, tvrdi da je pobegla jer je suprug bio fizički nasilan i jer joj je bilo dosta da živi u „zlatnom kavezu“. Kako kaže, jednom prilikom ju je čak i pljunuo, a nije joj poklanjao ni dovoljno pažnje kada se nedeljama žalila na glavobolju.

Inače, sve se odigralo samo nekoliko meseci posle venčanja. Biznismen je sada podigao tužbu protiv Ane koja je prekršila predbračni ugovor i koja je navodno iz zajedničkog doma ukrala pet hiljada funti i mobilni telefon.

(Bulevar B92/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track