(FOTO) REŠENA NAJVEĆA MISTERIJA SERIJE SEKS I GRAD: Evo po kom muškarcu je oblikovan lik Zverke
Foto: Profimedia

poslužio kao inspiracija

(FOTO) REŠENA NAJVEĆA MISTERIJA SERIJE SEKS I GRAD: Evo po kom muškarcu je oblikovan lik Zverke

Pop kultura -

Verovatno ne postoji žena koje je gledala seriju “Seks i grad”, a da se nije zapitala ko je poslužio kao inspiracija za Zverku? Zavodnik koga je Keri Bredšou sve vreme zaljubljena, par je koji je obeležio tv istoriju, a autorka knjige “Seks i grad”, prema kojoj je snimljena kultna serija, Kendis Bušnel, inspiraciju za njega pronašla je u stvarnom životu.

I to naravno intimnom, pošto se radi o njenom bivšem dečku, publicistu Ronu Galotiju. Spisateljica je s njim provela nešto manje od godinu dana u vezi tokom 90-ih godina prošlog veka, ali to je bilo sasvim dovoljno za veliko nadahnuće.

Par se upoznao 1995. godine na jednoj zabavi, a spisateljica je opisala kako je dobio ovaj nadimak.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"On je bio jedan od onih muškaraca s velikom harizmom koji je bivao primećen čim kroči negde", rekla je Kendis.

Iako je dotični imao fazu plejboja, Kendis je otkrila i neke njegove druge osobine poput održavanja vrtova ili kuvanja, što bi se reklo, papučar. Ipak, autorka se odlučila da “Zverki” podari samo plejboj fazu. O Ronu se ne zna baš previše, osim da mu je prvi brak, za koji su znali samo njegovi najbliži, završio tragično, dok je s drugom suprugom proveo punih 12 godina pa se čini kako je faza plejboja doista bila samo faza.

U jednom intervjuu iz 2005. godine, Kendis je otkrila kako je s Ronom ostala u kontaktu, ali da su ostali samo prijatelji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track