(FOTO) SJU ELEN POSLE 40 GODINA: Evo kako izgleda zvezda Dalasa u 74. godini!
Foto: Profimedia

Neprolazna lepota

(FOTO) SJU ELEN POSLE 40 GODINA: Evo kako izgleda zvezda Dalasa u 74. godini!

Pop kultura -
Glumica je u seriji "Dalas" igrala od 1978. do 1989, serija joj je donela nominaciju za nagradu Emi i dve nominacije za Zlatnog globusa

Prošlo je skoro 40 godina otkako je Linda Grej igrala u čevoj seriji "Dalas". Popularna Sju Elen trenutno na ITV snima šou "Loose women". Linda je ista kao i četiri decenija pre. Na pitanje kako joj uspeva da ovako izgleda, Linda je u šali izjavila. "Radila sam fejslifting.Plastične operacije ne priznaje, ali zato ističe da već godinama vodi zdrav život".

Glumica je u seriji "Dalas" igrala od 1978. do 1989, serija joj je donela nominaciju za nagradu Emi i dve nominacije za Zlatnog globusa.

Karijeru je počela 1960. glumeći u reklamama,pre serije "Dalas" igrala je u brojnim tv serijama, a nakon nje 1991. godine zaigrala je i u filmu "Oscar".

Posle toga samo je nizala uloge, poznata je njena serija "Models Inc.", film "Moment of Truth: Why My Daughter?" i rimejk čuvene serije "Dalas". Linda je u brak ušla jako mlada, u 21. udala se za Eda Tračera, 1983. godine se razvela od ovog reditelja sa kojim je dobila dvoje dece, sina Džefa i ćerku Keli.

Linda je i baka, ima dvoje unučadi i trenutno živi u Los Anđelesu. Pravi je primer nepolaznog šarma i lepote.

http://www.youtube.com/watch?v=4-jihl6mvuo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track