(FOTO, VIDEO) SOFIJA VERGARA KAO KOMAD MESA: Glumica optužena za seksizam!

Na dodeli Emija

(FOTO, VIDEO) SOFIJA VERGARA KAO KOMAD MESA: Glumica optužena za seksizam!

Pop kultura -
Smeškala se i pozirala, a onda su je prozvali da je prikazala žene kao obične predmete
1 / 3 Foto: Rojters

Sofija Vergara stajala je na rotirajućem pijedestalu tako da su svi mogli da je vide sa svih strana. Smeškala se i pozirala, a onda su je prozvali da je prikazala žene kao obične predmete Naš uspeh temelji se na tome da gledaocima uvek ponudimo nešto atraktivno i zanimljivo za gledanje, rekao je direktor TV akademije Brus Rosenblum.

Dok je Rosenblum pričao o važnosti atraktivnog sadržaja jer samo takav može da privuče gledaoce, Sofija Vergara (42) vrtela se na pijedestalu pored njega. Zvezda serije 'Moderna porodica' na sebi je imala dugačku belu haljinu koja joj je naglašavala obline i izgledala je poput lutke koja se vrti kad se otvori muzička kutija.

Sofija, koja je inače poznata kao žena kojoj nije problem da se našali na sopstveni račun, zbog 'nastupa' na dodeli Emija dobila je mnogo kritika. Strani mediji pišu da je ponizila samu sebe, iako je svima jasno da se šalila, jer se prikazala kao "komad mesa! koji treba gledati, a ne kao glumica koja je zvezdani status stekla svojim radom.

"U redu, u redu! Dosta je okretanja! Zbog toga sam i prestala da budem hostesa na sajmovima automobila", rekla je Sofija pre nego što je sišla s rotirajućeg pijedestala i namignula publici. Nije očekivala da će je prozivati zbog seksizma.

Takođe, na društvenim mrežama mnogi obožavaoci su se obrušili na nju napominjući da je ovim potezom naštetila sama sebi, ali i svim ženama na svetu koje se bore da budu ravnopravne i da ih cene zbog bilo čega drugog osim zbog izgleda.

http://www.youtube.com/watch?v=tZRkF2D9ipM

(Dnevno.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track