(FOTO, VIDEO) Vetar oduvao periku i otkrio njenu najveću tajnu: Ovako izgleda lice pevačice Sije!
Foto: Profimedia

Fanovi šokirani

(FOTO, VIDEO) Vetar oduvao periku i otkrio njenu najveću tajnu: Ovako izgleda lice pevačice Sije!

Pop kultura -

Vremenski uslovi nisu išli na ruku pevačici poznatoj po sakrivanju lica tokom poslednjeg nastupa i ono što je toliko dugo sakrivala, konačno je izašlo na videlo

Pevačica Sija poznata je po tome što krije svoje lice od javnosti, uglavnom pomoću perika, i nameravala je da to tako i ostane, kako na ulici ne bi mogli da je prepoznaju, jer zapravo niko i nije znao ko je ona, prenosi Stil.Ali, vremenski uslovi nisu išli pevačici na ruku tokom poslednjeg nastupa i ono što je toliko dugo sakrivala, konačno je izašlo na videlo!Naime, dok je ona pevala ne pomerajući se kao i obično, vetar je dunuo, sklonio joj periku sa lica i otkrio skoro čitav njen lik!Fanovi su bili oduševljeni što su konačno uspeli da saznaju kako pevačica izgleda, ali većina njih bila je šokirana koliko liči na muškarca, da su se mnogi na društvenim mrežama zapitali da li je Sija uopšte žensko.

Kako vama izgleda?

Stil Bivša šampionka (31) neprepoznatljiva: Javnost zgrožena, fanovi zabrinuti za njeno zdravlje! (FOTO) Najlepša debeljuca ućutkala zlobnike: Malo celulita nikome ne škodi! (FOTO) Kupaći kostim koji savršeno prikriva višak na stomaku: Bez blama na plaži! (FOTO) Sve za sreću malog Stefana: Novakovi roditelji pokazali koliko vole svog unuka! (FOTO) Pevačica (35) zgrozila Holivud: Zbog ovog poteza dive joj se žene širom sveta! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track