(FOTO) ŽENE, UŽIVAĆETE U OVOJ IZLOŽBI: Ove cipele koštaju kao automobil!
Foto: Tanjug

Do 29. novembra

(FOTO) ŽENE, UŽIVAĆETE U OVOJ IZLOŽBI: Ove cipele koštaju kao automobil!

Pop kultura -
U postavci našle su se neke od najpoznatijih "vintage" (starih) modela, između ostalih, "Rocking horse by Vivienne Westwood", srebrne cipele od zmijske kože koje je Manolo Blahnik kreirao ekskluzivno za potrebe filma "Seks i grad"
1 / 8 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Unikatna izložba dizajnerskih cipela Manolo Blanika, Kristijana Lubutena, Vivijen Vestvud i Džimija Čua otvorena je u holu Tržnog centra Stadion.

Otvaranje izložbe, praćeno zvucima gudača i revijom modnog dizajnera Igora Todorovića, privuklo je veliki broj kako ličnosti iz javnog života tako i posetilaca tržnog centra, naročito pripadnica lepšeg pola, koje su bile znatiželjne da uživo vide neke od najskupljih modela cipela od kojih neke, kako kažu organizatori, koštaju "kao manji automobil".

Do kraja meseca, svi znatiželjni moći će da vide 50 pari ekskluzivnih modela četiri svetski proslavljena dizajnera obuće, koji već decenijama diktiraju modne trendove, a ovo je prvi put da se takva izložba organizuje u našoj zemlji.

U tržnom centru našle su se neke od najpoznatijih "vintage" (starih) modela, između ostalih, "Rocking horse by Vivienne Westwood", srebrne cipele od zmijske kože koje je Manolo Blahnik kreirao ekskluzivno za potrebe filma "Seks i grad" kao i modele iz kolekcija "Be rich" dizajnera Kristijana Lubutena i cipele sa Svarovski kristalima Džimi Čua...

Izložba traje do 29. novembra, zatim se seli u Tržni centar BIG u Novom Sadu, a nakon toga cipele svetski poznatih dizajnera "sele" se u Bugarsku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track