Glumica Amanda Bajns: Želim tati da prerežem vrat, a mami vene
Foto: Beta

Preti roditeljima ubistvom

Glumica Amanda Bajns: Želim tati da prerežem vrat, a mami vene

Pop kultura -
Ona je ispričala prijateljici kako bi se rado otarasila majke i oca jer oni raspolažu njenim novcem, pa zbog toga ona nema para

Amanda Bajns (28), zvezda tinejdžerskih serija, ne prestaje da pravi skandale, a poslednji u nizu je snimak koji se pre dva dana pojavio u javnosti i na kojem se čuje kako priča da želi da ubije svoje roditelje.Glumica se požalila prijateljici da je bez para jer njena majka Lin i otac Ričard imaju kontrolu nad njenim novcem. Kako pišu svetski mediji, snimak su objavili upravo njeni roditelji kako bi podstakli medicinske stručnjake da joj pomognu.- Da je on tvoj otac, onda bi razumela zašto bih mu najradije prerezala grkljan. Nisam odlučila kako želim da ga ubijem, ali on je najgora osoba na svetu. Ništa mi ne bi bilo veće zadovoljstvo nego da mu prerežem grkljan. To je ono što bih uradila - rekla je Amanda i nastavila:Izvode je sa saslušanja... Problematična glumica- Zovem mamu i pretim joj da ću je ubiti i da ću joj prerezati vene, da ću joj spaliti kuću. Oni kontrolišu moje pare i zato ja sad nemam mnogo novca - rekla je glumica svojoj prijateljici.Inače, zvezda mjuzikla „Lak za kosu“ i filma „Šta devojka želi“ prošle godine je bila hospitalizovana nakon pokušaja podmetanja požara. Bila je i na uslovnoj kazni zbog vožnje bez vozačke dozvole, koja joj je privremeno oduzeta jer je vozila u pijanom stanju, a bila je privedena i zbog posedovanja marihuane. Njeni roditelji smatraju da Amanda boluje od bipolarnog poremećaja i šizofrenije, ali su se požalili da oni ne mogu nikako da je nateraju da pristane na lečenje.

Svađa sa RijanomBRAUN TE JE TUKAO ZATO ŠTO SI RUŽNAAmanda je pre izvesnog vremena Rijani preko Tvitera uputila niz uvredljivih poruka.- Kris Braun te je pretukao jer nisi dovoljno lepa - jedna je od poruka.- Niko ne želi da bude s tobom, zato bukvalno moraš da zoveš i moliš sve. Rijana je odgovorila:- Evo šta se desi kad otkažu „Intervention“ - aludirajući na američki rijaliti u kojem se pomaže zavisnicima od droge i psihičkim bolesnicima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track