GODINA PROĐE BEZ LEGENDARNOG GLUMCA: Lula još tuguje za Batom
Foto: Nebojša Mandić

Pomen

GODINA PROĐE BEZ LEGENDARNOG GLUMCA: Lula još tuguje za Batom

Pop kultura -

Supruga barda glumišta nije mogla da sakrije suze, a od bake se tokom molitve nije odvajao unuk Velimir Živojinović, koji nosi ime po dedi

Porodica Živojinović obeležila je juče jednogodišnji pomen legendi srpskog glumišta Velimiru Bati Živojinoviću.Da je Valter besmrtan, potvrdili su njegovi prijatelji i rodbina koji su se oko 11 sati okupili u Aleji velikana na Novom groblju kako bi upalili sveću i prisetili se dana koje su proveli s njim.

Radmila Živković foto: Nebojša Mandić
Radmila Živković foto: Nebojša Mandić

Lula Živojinović, supruga legendarnog glumca, držala se dostojanstveno kao i uvek. Ipak, nije mogla da sakrije suze, a od nje se nisu odvajali unuk Velimir, koji nosi ime po dedi, i unuka Dina.- Ništa više neće biti kao pre. Svakodnevno odlazim na njegov grob i razgovaramo. Čini mi se da i dalje delimo svakodnevicu. Znam da me sluša i da u odlukama koje moram da donosim i on učestvuje - rekla je Lula uoči pomena za Stori.

Dragan Bjelogrlić  foto: Nebojša Mandić
Dragan Bjelogrlić foto: Nebojša Mandić

Od Batine dece pomenu nije prisustvovala ćerka Jelena, koja radi na Kubi, ali ni sin Miljko, protiv koga je raspisana Interpolova poternica.Među bliskim prijateljima našli su se Radoslav Zelenović, Radoš Bajić, Dragan Bjelogrlić, političari Branko Ružić i Aleksandar Antić, glumica Radmila Živković, predstavnik Ambasade Kine i drugi.

Radoš Bajič foto: Nebojša Mandić
Radoš Bajič foto: Nebojša Mandić

Podsetimo, Bata Živojinović je nakon duge i teške bolesti preminuo 22. maja 2016, a sahranjen je 26. maja u Aleji velikana na Novom groblju.

Neobičan znakPOŽAR PREKINUO POMENPomen je nakratko prekinuo požar koji su izazvale sveće. Plamen je brzom reakcijom prisutnih ugašen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track