HUMANITARNI KONCERT: Zvezde i solisti Opere nacionalnog teatra pevaju za obolelu decu
Foto: Damir Dervišagić

Narodno pozorište u Beogradu

HUMANITARNI KONCERT: Zvezde i solisti Opere nacionalnog teatra pevaju za obolelu decu

Pop kultura -
Na Svetski dan deteta 1. juna na Velikoj sceni na spektaklu pod nazivom "Muzika je... nada, ljubav, snaga", nastupiće Jadranka Jovanović sa kolegama i Orkestrom Narodnog pozorišta

BEOGRAD - Na Svetski dan deteta 1. juna na Velikoj sceni Narodnog pozorišta okupiće se zvezde nacionalnog teatra koje će u okviru humanitarnog koncerta pod nazivom "Muzika je... nada, ljubav, snaga" pokušati da ulepšaju detinjstvo bolesnoj deci.

Narodno pozorište u Beogradu organizovalo je ovaj humanitatrni događaj za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR), pa će po simboličnim cenama ulaznica od 300 i 500 dinara, svi jubitelji opere moći istinski da uživaju.

Pod dirigentskim upravama Ane Zorane Brajović i Vesne Šouc, u režiji Ivane Dragutinović Maričić, nastupiće prvaci i solisti Opere Narodnog pozorišta u Beogradu Jadranka Jovanović, Sofija Pižurica, Aleksandra Angelov, Miodrag D. Jovanović, Dejan Maksimović, Vladimir Andrić, Dragoljub Bajić, Darko Đorđević, Dragutin Matić, Nevena Matić i Mihailo Šljivić.

U programu će učestvovati i dramski umetnik Branislav Tomašević , Orkestar Narodnog pozorišta u Beogradu kao i članovi Dečijeg hora „Horislavci“.

Na repertoaru će biti neke od najpopularnijih dečijih pesama kao što su „Braću ne donose rode”, “Najlepša mama na svetu”, “Ivin voz”, “Zakleo se bumbar”, “Vuče, vuče bubo lenja”, “Razbole se lisica”, “Miš je dobio grip”…

Ulaznice mogu da se nabave na biletarnici Narodnog pozorišta u Beogradu.

Slanjem SMS na broj 1150 svi humani ljudi moći će da pomognu unapređenju kvaliteta lečenja dece iz cele Srbije.

Cena SMS je 100 dinara i važi za sve mreže.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track