I TO JE PRESTIŽ: Ove holivudske dame nevinost su izgubile s poznatim muškarcima!

Čuvale se za zvezde

I TO JE PRESTIŽ: Ove holivudske dame nevinost su izgubile s poznatim muškarcima!

Pop kultura -
Zvezdama je važno gde izlaze i s kim se družite, s kim su u vezi, a vepma im je važno i s kim su izgubile nevinost

U Holivudu je sve stvar prestiža, pa tako je važno i gde izlazite i s kim se družite, sa kim ste u vezi i sa kim trenutno spavate. Ništa manje bitno je i sa kim ste izgubili nevinost. Ove poznate dame svoju nevinost su poklonile poznatim muškarcima.

Džesika Simpson i Nik LašejNa samom početku karijere glumica i pevačica, Džesika Simpson, u jednom intervjuu je izjavila kako je obećala porodici ali i Bogu, da će čuvati nevinost do braka. Njen tadašnji momak, muzičar Nik Lašej, tri godine je poštovao odluku mlade Džesike, a 2002. godine Džesika i Nik su se venčali u direktnom prenosu njihove rijaliti emisije "Newlyweds". Srećom, pa je prva bračna noć ostala van domašaja kamera. Rijaliti je trajao tri sezone, tačnije do marta 2005. godine, a brak do decembra iste godine.

Selena Gomez i Džastin BiberSelena Gomez i Džastin Biber turbulentnu vezu su započeli još kao tinejdžeri, a dugo su uspevali da sačuvaju obostranu čednost. Tačnije, sve dok se navodno Džastin nije pohvalio drugovima da mu je Selena dopustila da je razdeviči. A kada je ova priča stigla na strane svih svetskih tabloida, mlada pevačica se nije potrudila da demantuje ovu informaciju, a ni da je potvrdi.

Džesika Alba i Majkl VederliSeksi glumica Džesika Alba nevinost je izgubila tek sa 18 godina i to sa kolegom iz serije "Dark Angel", Majklom Vederlijem koji je od nje bio stariji 12 godina. Par se i verio kada je Alba napunila 20 godina, ali je na kraju romansa propala pa je svako krenuo svojim putem. Danas oboje imaju porodice.

Paris Hilton i Rendi SpelingBogata naslednica Paris Hilton nevinost je izgubila sa 15 godina i to sa Rendijem Spelingom mlađim bratom, takođe bogate naslednice i glumice Tori Speling. Rendi, nešto iskusniji od mlade Paris, tada je imao 17 godina, a par se ušunjao u jedan od luksuznih Hilton hotela ne bi li obavili radnju.

Adrijana Lima i Mark JarićNa opšte razočarenje svih muškaraca na svetu, Adrijana Lima je još 2006. godine u jednom intervjuu izjavila kako nevinost čuva samo za brak. Tada je rekla: "Seks je razervisan za brak. Muškarci moraju da poštuju moj izbor, jer ako nema poštovanja onda znači da me ne žele". Tri godine nakon citirane izjave Lima se udala za našeg košarkaša Marka Jarića, a pet godina nakon svadbe par se rastao.

Bijonse i Džej Zi

Kako je Bijonse u vezi sa Džejom Zijem od njene 19 godine, a pre njega imala je, kako je sama priznala, samo jednu neozbiljnu srednjoškolsku ljubav- slobodni smo da pretpostavimo da je Bijonse nevinost izgubila upravo sa sadašnjim suprugom.

Mila Kunis i Mekoli KalkinPre nego što je uplovila u vezu sa Eštonom Kučerom i rodila mu bebu, glumica Mila Kunis je bila u devtogodišnjoj vezi sa glumcem Mekolijem Kalkinom. Par je ušao u vezu kada je Mila imala samo 19 godina, a više godina su živeli zajedno.

Tejlor Svift i Džejk GilenhalTejlor i Gilenhal su se kratko zabavljali 2010. godine, a glumac, koji je od pevačice stariji devet godina, ostavio ju je ne samo slomljenog srca. Kirsten Danst sa Džejkom Gilenhalom Serijski deflorant, Džejk Gilenhal ne samo da je oduzeo nevinost Tejlor Svift već se u istoj situaciji našao i sa glumicom Kirsten Danst. Gilenhal i Danstova počeli su da se zabavljaju kada je glumica napunila 19 godina, ubrzo nakon što je izjavila da je i dalje devica. Njihova veza je trajala dve godine.

The Richest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja