IZBAČENI NAGLAVAČKE: Ovim holivudskim zvezdama zabranjen je ulaz u ekskluzivne hotele!
Foto: Beta Ap

Nepoželjni

IZBAČENI NAGLAVAČKE: Ovim holivudskim zvezdama zabranjen je ulaz u ekskluzivne hotele!

Pop kultura -
Britni Spirs je zaposlene i goste gađala hranom, koju je posle mazala sebi po licu i glavi zbog čega su je zauvek izbacili

Poznato je da su svetske zvezde bahate, a kada preteraju u svom bahaćenju, onda snose posledice poput zabrane uslaska u hotele.

Čarli ŠinNiko nije iznenađen što se ovaj nestašni "dečko" našao na listi. Glumac je 2010. boravio u Njujorku, u hotelu Plaza. Ako je suditi po novinarskim izveštajima, Šin je tokom svog kratkotrajnog boravka imao "lošu reakciju na lekove", usled čega je demolirao hotelsku sobu. U stvari, Čarli je samo dovršio ono što je započeo prethodnog dana, kada je napravio ludu žurku začinjenu skupim prostitutkama, dok je u istom hotelu, u istom trenutku i na istom spratu, bila smeštena njegova (sada) bivša žena sa njihovom decom. Čarliju je doživotno zabranjen ulaz u Plazu.

Ben AflekBenu se nije isplatilo što je inteligentan, pošto i pored silne inteligencije, njegovi postupci u kazinu "Hard Rock" hotela su u najmanju ruku, jako, jako glupi. On je mirno igrao blackjack iliti ajnc, kada su ga krupijei uhvatili kako broji karte. To je u kocarskom svetu veliki, neoprostivi greh. U svakom slučaju, Ben je rekao kako nema problem sa kockanjem i da je hteo da odigra dve-tri ruke, ali na njegovu veliku žalost, on ne samo da je izbačen iz hotela, već mu je zabranjeno da ikada više sedne za sto za ajnc.

Britni Spirs Princeza popa Britni Spirs poslednjih godina je pokazala da je sve osim princeza. Hotel "Chateau Marmont" u Holivudu opšte je poznat po blagoj politici prema svojim kiljentima. Od toga da je Džim Morison skočio sa krova hotela, a da su momci iz benda Led Cepelin vozili motore kroz lobi, teško da bi neko mogao da prevaziđe njihovu slavu. Dok se nije pojavila Britni. Ona je 2007. godine zaposlene i goste gađala hranom, koju je posle mazala sebi po licu i glavi, zbog čega su je zauvek izbacili.

Miki RurkU jeku slave, glumac Miki Rurk 90-tih godina prošlog veka izdvojio je ni manje ni više nego 5.000 dolara za noć u hotelu "Plaza" na Menhetnu. On je uspeo da svoj apartman demolira do neprepoznatljivosti, te su vlasnici hotela morali da zatvore celo krilo, ne bi li sanirali štetu. Donald Tramp, vlasnik hotela, izjavio je da je Rurk slomio nameštaj koji ne može biti slomljen, kao i da će njegova popravka koštati 20.000 dolara.

Rasel KrouRasel je izdvajao 4.000 dolara dnevno da bi mogao da boravi u "Mercer" hotelu u Njujorku 2005. godine tokom snimanja filma. On je nekoliko puta bezuspešno iz svoje sobe pokušao da dobije suprugu u Australiji, da bi se toliko iznervirao i revoltirano napustio sobu sa sve fiksnim telefonom. Umarširao je u lobi i gađao je recepcionara aparatom, pogodivši ga iznad oka. Intervenisala je policija, koja ga je odmah odvela pred sudiju. Uprava hotela je, naravno Raselu zabranila ulaz.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track