JEDVA ŽIVU GLAVU IZVUKLA: Dvojica muškaraca pretukli Barbiku iz Ukrajine!

Napad iz mržnje

JEDVA ŽIVU GLAVU IZVUKLA: Dvojica muškaraca pretukli Barbiku iz Ukrajine!

Pop kultura -
Dok se vraćala iz prodavnice dvojica muškaraca su je napala ispred zgrade i naneli joj povrede po licu i glavi

Ukrajinku Valeriju Lukjanovu (28), koja je postala planetarno popularna jer izgleda kao prava lutka Barbika, napala su i pretukla dva muškarca u blizini njene kuće u Odesi. Napad se desio za vreme Noć veštica, kada je zbog povreda na glavi i usnama provela je nekoliko dana u bolnici.

Kako je rekla, reč je o organizovanoj kampanji protiv zbog nje zbog njenog atraktivnog izgleda za koji ona insistira da je skoro prirodan, osim što je uvećala grudi. Ona tvrdi da joj neko već dve godine preti, i da su je stranci čak zvali na telefon i maltretirali je.

Posle napada na živu Barbiku internetom su se pronele glasine da je u stvari samo reč o još jednoj plastičnoj operaciji, mada Valerija poriče te glasine.

"Napali su me na ulazu moje zgrade. Vraćala sa se kući iz prodavnice s torbama, kada su me iz mraka napala dvojica muškaraca. Nisu ništa rekli i nisu me pokušali opljačkati. Sve se desilo u trenu. Jedan me je udario po glavi, više puta po vilici, a onda su me počeli daviti. Da nije naišao komšika, ko zna šta bi bilo sa mnom . Kada su ga uledali, pobegao", ispričala je Valerija.

Dejli mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track