Kako je Dženifer Aniston umalo ostala bez uloge u Prijateljima
Foto: Profimedija

Otkrila detalje

Kako je Dženifer Aniston umalo ostala bez uloge u Prijateljima

Pop kultura -
Anistonova je gostovala na "Santa Barbara International Film Festival" gde je otkrila zanimljive detalje vezane za ovu poznatu seriju

Poznata glumica Dženifer Aniston otkrila je nedavno da je zamalo ostala bez uloge Rejčel Grin u popularnoj seriji "Prijatelji", jer je u tom periodu radila na dva paralelna projekta.

Anistonova je gostovala na "Santa Barbara International Film Festival" gde je otkrila zanimljive detalje vezane za ovu poznatu seriju. Ona je rekla da je u vreme dok je išla na probna snimanja za "Prijatelje" u isto vreme snimala još jednu seriju.

"Znala sam tada da ukoliko mi uspe ta druga serija, da će producenti morati da traže novu glumicu koja će igrati Rejčel Grin. Dve nedelje sam snimala i jednu i drugu seriju, čisto da vidim koja će od njih proć", otkrla je glumica i dodala da su u to vreme mnoge glumice testirane za tu ulogu.

Druga serija u kojoj je Anistonova igrala "Muddling Through," završena je posle tri meseca emitovanja. Međutim, Anistonova se nije lako dokopala uloge Rejčel Grin.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track