KAMILA UZ MUŽA: Bila Kozbija žena podržava i pored optužbi za silovanja!

Više od 50 godina u braku

KAMILA UZ MUŽA: Bila Kozbija žena podržava i pored optužbi za silovanja!

Pop kultura -
Njihov brak, koji traje već više od 50 godina i njihova ljubav i postignuća nadilaze stvari poput ove

Kamil Kozbi (70) s komičarem Bilom (77) u braku je već 51 godinu i verno stoji na njegovoj strani čak i dok ga sve više žena optužuje da ih je seksualno zlostavljao.

Sedela je pored supruga i nije htela da komentariše skandalozne priče da je njen suprug silovao maloletnice.

Kamila se za Bila udala kad joj je bilo samo 19 godina, a svom supugu sve vreme je bila podrška.

"Ona ga podržava. Mislim da njihov brak, koji traje već više od 50 godina i njihova ljubav i postignuća nadilaze stvari poput ove. Jedna od najdražih Kamilinih reči je integritet, ona ima snažan moralni kompas", rekao je izvor i dodao da je imala veliki uticaj na Bilovu karijeru i da ga je svojim moralnim savetima usmeravala i bila mu muza.

Nećak tvrdi da je Kozbi nevin

Cozbijevi imaju petoro dece Eriku, Erin, Enisa, Ensu i Evin. Svoj porodični život uvek su skrivali od očiju javnosti iako su Bila, zbog njegovog šoua, mediji zvali najdražim američkim tatom. Kao i komičar, niko iz njegove porodice nije hteo da komentiše optužbe žena da ih je Bil silovao. Jedini iz porodice Kosbi koji je dao komentar je komičarev nećak Breksotn koji tvrdi da je njegov tetak nevin.

Sina mu ubijen, ćerka narkomankaPre ovog skandala Kozbijevi su proživljavali najteže trenutke kada im je 1997. ubijen jedini sin Enis, bilo mu je 27 godina. On je menjao gumu na automobilu kada su ga upucali razbojnici koji su hteli da ga opljačkaju. Enis je zbog disleksije, koja mu je dijagnostifikovana 1988. odlučio da pomogne svima sa sličnim problemima. Diplomirao je i hteo je da upiše i doktorat. Svoju mladost Bilova ćerka Erin (48) potrošila je na drogiranje. Zbog toga je njihov odnos bio narušen. Ostale tri Kozbijeve ćerke Erika (49), Ensa (41) i Evin (38) svojim roditeljima nisu stvarale probleme. Najstarija ćerka diplomirala je umetnost i profesor je umetnosti u školi u Njujorku, a najmlađa je diplomirala na modnom institutu i ima svoj modni butik.

Podsetimo, Cozbija je 13 žena 2004. tužilo za seksualno zlostavljanje, a u poslednji mesec dana sve više navodnih žrtava optužuje ga da ih je silovao.

http://www.youtube.com/watch?v=RI6z97Efw3I

24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track