KLABERKA, SNOB, LUDAČA, ŠTREBERKA:  12 devojaka sa kojima ćete biti pre nego što upoznate pravu!
Foto: Profimedia

Koliko ih je još ostalo?

KLABERKA, SNOB, LUDAČA, ŠTREBERKA: 12 devojaka sa kojima ćete biti pre nego što upoznate pravu!

Žena -
Ako ste obeshrabreni u pokušaja da pronađete savršenu devojku, ne brinite, ona je tamo negde. Samo nastavite da izlazite i u pravom trenutku ćete je naći

Devojka sa kojom ćete završiti verovatno će imati po malo od devojaka iz svake kategorije, ali tama onoliko koliko vama treba. Nema ništa loše u uživanju u žurkama ili biti pomalo štreber, međutim, sve zavisi od toga kakvu devojku tražite. Sledeće kategorije devojaka sigurno će vas podsetiti na nekoga koga već "znate"...

profimedia
profimedia

Klaberka

Ovu devojku upoznajete u nekom precenjom klubu dok igra na stolu. Vi započinjete razgovor onog trenutka kada ona prolazi pored vas. U roku od nekoliko minuta već zajedno ispijate "šotove" pića i ljubite se kao tinejdžeri. Svaki put kada je vidite ona nosi nešto usko ili kratko ili kratko i usko. Svaka pesma koja je na radiju je "njena" i nema problema da je "odvrne" u svom mercedesu. Kratko ćete se zabavljati sa njom, sve dok ne shvatite da ona nije materijal za ženu ili devojku. Biće malo tužna, ali istorija će se već ponoviti i kada je budete videli sledeći put ona će imati novu žrtvu.

profimedia
profimedia

2. Snob

Ovu devojku upoznajete na nekom pretencioznom mestu, na primer na izložbi ili na promociji knjige. Nakon nekog vremena viđanja, primećujete kako ona želi da vas promeni. Ponaša se snishodljivo prema vama i vašim prijateljima i nikada nije zadovoljna. Šta god da joj kupite, ona nikada nije srećna. Na sve posmatra sa materijalne osnove i posle nekog vremena njen dobar izgled pada u senku njene plitkosti i snobizma. Pokušavate da joj pomognete da pronađe radost u jednostavnim stvarima u životu, ali nakon što njeno zahtevno ponašanje postane iscrpljujuće, vi bežite brzinom svetlosti.

3. Devojka za jedno veče

Opasnost veza sa devojkama za jedno veče je kada to pređe u vezu. Upoznajete ovu devojku kada ste malo više popili i vaši standardi u principu nestaju. Budite se ujutru sa vrlo malo sećanja na prethodnu noć, kao ni ko je devojka u vašem krevetu. Ona je slatka, fina i malo bezobrazna i vas dvoje počnete da se viđate neko vreme bez obzira koliko malo zajedničkih stvari imate. Kada odlučite da raskinete, ostajete šokirani kako je ona to loše primila. Možda se vi ne sećate vaše prve noći, ona se seća i za nju je to bila posebna noć u životu!

profimedia
profimedia

4. Ona koja je izvan vaše lige

Ona je slatka i ljubazna i savršena je kombinacija seksipila i "slatkoće". Upoznali ste je na predavanju i njena slatka priroda vas je odmah privukla. Jedini problem je taj što isto tako privlači i sve ostale muškarce. Zabavljate se i ona je potpuno zaljubljena u vas, a vi ne razumete zašto. Svaki put kada idete negde, osećate se kao da se svi pitaju šta ona radi sa vama. Posle nekoliko meseci vaša ljubomora i nesigurnost uzimaju danak i ona raskida sa vama jer više ne može da vas trpi. Najgori deo je da momak koji se zabavlja sa njom posle vas je još gori...

profimedia
profimedia

5. Ludača

Vi zapravo i ne znate kako ste upoznali ovu devojku, ona se jednostavno pojavila u vašem životu. Nakon mesec dana zabavljanja ona je renovirala vaš stan, rekla da vas voli i već je provela sate na telefonu sa vašom majkom raspravljajući o vašem detinjstvu. Stvar sa ludačama je da su to obično vrlo seksi devojke. Mislimo da je jasna definicija između ludo seksi devojke i seksi lude devojke. Lude devojke imaju i lude oči, u tim očima nema ništa specifično, to su neke od onih "znate kada vidite" stvari. Sa njom se zabavljate neko vreme jer se plašite kako će reagovati ako raskinete. Na kraju više ne možete da izdržite i raskidate na najnežniji mogući način i to nije pomoglo. Ona počinje da ludi, lomi nešto što volite ili pokušava da povredi vas, u svakom slučaju najpametnije je da ludače držite što dalje od vašeg života.

profimedia
profimedia

6. Sportistkinja

Ovu devojku upoznajete u teretani ili dok trenirate za maraton. I ako joj lice nije baš prelepo, telo jeste i to vas privlači kod nje. Njena fantastično oblikovana zadnjica i čvrsto telo teraju vas da maštate kako bi bilo voditi ljubav sa njom. Ona je ili instruktor joge ili fitnes instruktor. Ipak, njena opsesija fitnesom polako počinje da biva problem kada shvatate da je ona jača od vas. Počinje da vam brani određenu hranu i što je najbitnije zabranjuje vam pivo. U jednom trenutku pucate i to u vegetarijanskom restoranu i raskidate. Najgora stvar kod ovog raskida je ta što morate da nađete novu teretanu.

profimedia
profimedia

7. Promiskuitetna

Ova devojka je ili spavala sa nekim vašim prijateljem ili sa nekim iz vaše porodice i iz nekog razloga vi ste pomislili kako možete da je promenite. Zabavljali ste se s njom jer ste iskreno imali osećanja prema njoj, ali vas je brinulo to što je poslednjeg dečka prevarila sa vama. Ipak vas dvoje ste se zabavljali duže nego što bi iko pretpostavljao, jedina stvar koja vam se nije dopala kod nje jeste da na svaku žurku na koju idete imate osećaj da je u prostoriji neko sa kim je ona već bila, a tako se osećate jer je verovatno to i tačno. Raskidate isto kao što ste i počeli, ali ovoga puta ona je prevarila vas.

profimedia
profimedia

8.Štreberka

Ovu devojku upoznajete u biblioteci ili u knjižari i momentalno vas privlači njen um. U početku je to za vas intelektualni izazov i svaki put kada progovori, osećate da se sve više zaljubljujete u nju. Problem nastaje kada shvatate da je ona toliko pametnija od vas da počinjete da se osećate kao da niste dovoljno dobri. Stalno se preispitujete da li ono što ste rekli ima logike i plašite se da pokažete bilo koji znak neznanja ili gluposti. Koliko god da vas ova devojka motiviše nikada nećete biti bolji od nje i upravo to razara vašu vezu.

profimedia
profimedia

9. Nesigurna

Ova devojka je definicija nesigurnosti. Opsednuta je svojom težinom i uvek se poređuje sa manekenkama. Stalno vas pita da li je ona druga lepša, svaki put kada u prolazu pogledate neku devojku. Izludi kada izađete i ubeđuje sebe kako ćete naći neku bolju. Ona ne shvata ili ne prihbata koliko vam se zaista dopada i posle nekog vremena vas to iscrpljuje da stalno pokušavate da je uverite da vidi sebe vašim očima. Na kraju se razilazite, ali se vi stalno pitate šta bi bilo da je ona bila samo malo sigurnija u sebe.

shutter
shutter

10. Mama

Ne, ne, ova devojka nije prava mama, ona vas samo podseća na vašu mamu. Ne shvatate to odmah na početku jer previše uživate u njenom kuvanju. Polako njena priroda počinje da vam deluje jako poznato, koristi izraze koje koristi vaša mama, a onda počinje i da radi stvari koje rade majke, sprema vam garderobu, priprema vam užinu sa porukom unutra. I ako možete da živite sa dobrim stranama te vezem ali sve se promeni kada se dve žene u vašem životu upoznaju. Toliko su slične da vas vaša devojka više ne uzbuđuje jer stalno mislite na svoju mamu. to nije seksi. Nimalo.

11. Slatkica

Ona je definitivno najslađa devojka koju ste sreli. Vaši prijatelji i porodica je obožavaju o ina uvek uspeva da se osećate dobro u svojoj koži. Ona je veterinar ili učiteljica i nema nijednu zlu misao u svojoj glavi. Vi ste potpuno zaljubljeni u nju, ali njeno nevino blaženstvo polako postaje iritantno. Nedostaje vam malo izazova da budete sa tvrdoglavom ženom. Raskid sa njom je nešto najteže što ste ikada uradili i kada je vidite nekoliko meseci kasnije potpuno vas izbegava. To je i stvar kod slatkih devojaka, ostave gorak ukus.

profimedia
profimedia

12. Zla

Nju smo sačuvali za kraj jer ne želimo da je uvredimo. Vi je volite jer je se svi plaše i zabavljanje sa njom je kao da ste sa zlom čokoladom, nikada ne znate šta ćete dobiti. Ona obično ima novca i njeni roditelji se nisu preterano trudili da je disciplinuju. Vaši prijatelji je mrze, vaši roditelji takođe, kao i svi konobari koji su je ikada uslužili, ali vas baš briga. Toliko ste oduševljeni njom zbog njene brutalne iskrenosti i mogućnosti da uplaši ljude da čak i ne primećujete koliko ste mlaki uz nju postali. nakon što njena magija počinje da bledi počinjete da vidite koliko vas je zapravo kastrirala i ako sa njom imate najbolji seks u životu, moraćete da presečete povodac na kom vas drži jer ćete oženiti to zlo stvorenje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track