KNJIGE ZA SRPSKE VETERANE: Ruski dom poklonio više od 300 knjiga Genrontološkom centru
Foto: PR

Dobra saradnja

KNJIGE ZA SRPSKE VETERANE: Ruski dom poklonio više od 300 knjiga Genrontološkom centru

Pop kultura -
U svojoj komfornoj čitaonici veterani rada i ratni veterani moći će da čitaju ruske časopise, razgledaju ilustrovane albume, da se upoznavaju sa novitetima srpske književnosti

Biblioteka „Ruskog doma“ poklonila je preko 300 knjiga na ruskom i srpskom jezicima Gerontološkom centru Beograd "Dom za odrasla i starija lica Bežanijska kosa“, gde je smešteno oko 600 osoba.

U svojoj komfornoj čitaonici veterani rada i ratni veterani moći će da čitaju ruske časopise, razgledaju ilustrovane albume, upoznavati se sa novitetima srpske književnosti.

Foto: PR
Foto: PR

"Knjige, koje smo danas dobili na poklon od „Ruskog doma biće takođe dostupne i za veterane i penzionere Dnevnih klubova i centara za stara lica", rekla je Mimica Džaković, organizator kulturno-zabavnih aktivnosti Centra.

"Ova akcija je početak dugotrajnog programa saradnje Ruskog doma i Gerontološkog centra. Veterani će biti počastni gosti na koncerima Ruskog doma, posetioci izložbi, učesnici jubilarnih svečanih događaja povodom proslave Velike pobede", rekala je Jelena Zelinska, rukovodilac sektora za informisanje i odnosa sa javnošću "Ruskog doma".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track