KUČER NA SUĐENJU ZA UBISTVO BIVŠE: Mislio sam da je vino od mrlje krvi na tepihu!

KUČER NA SUĐENJU ZA UBISTVO BIVŠE: Mislio sam da je vino od mrlje krvi na tepihu!

Pop kultura -
Glumac je takođe svedočio i da je pomislio da je Ešli ljuta na njega jer se prethodnog dana nije pojavio na zakazanom sastanku

U februaru 2001. godine devojka Eštona Kučera, Ešli Elerin, brutalno je ubijena u svoj domu, a za ubistvo je optužen Majkl Tomas Garđulo.

Glumac je večeri kada se desilo ubistvo posetio kuću svoje devojke. Ona nije otvorila vrata, i Kučer je odustao. Kučer se malo posle 22 sata dovezao do kuće svoje bivše devojke, video parkiran auto ispred i posle upornog kucanja, bacio je pogled kroz prozor. Kazao je da je od tamnocrvenih mrlja na podu pomislio da su fleke od vina.

Glumac je takođe svedočio i da je pomislio da je Ešli ljuta na njega jer se prethodnog dana nije pojavio na zakazanom sastanku. Suđene je ponovo pokrenuto, a glumac će se opet pojaviti kao svedok. Novi detalji ukazuju na to da je Ešli nađena brutalno iskasapljena, skoro bez glave, u vrlo sugestivnim pozama.

Garđulo je živeo na 200 metara od svoje žrtve, koja je napadnuta ispod tuša i izbodena 47 puta. Inače, Garđulo je već optužen za tri ubistva i jedan pokušaj ubistva.

Kobne večeri Kučer je u 22.45 došao do Ešline kuće. Svetla su bila upaljena i njen auto bio je parkiran na prilazu. Nije mu otvorila vrata. Kroz staklo pokraj vrata vidio je crvene mrlje na podu, za koje je istragom utvrđeno da su njena krv, ali je pomislio je da je reč o crnom vinu koje je proliveno po podu. Otišao je jer ju je dva puta pre nego je došao zvao ali je nije se javljala iako je to poslepodne ona nazvala njega i rekla da bi htela da ga vidi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track