KUDUZ ČEKA ŠESTO DETE: Ovo je njegova najveća briga
Foto: Dragan Kadić

Čekaju prinovu

KUDUZ ČEKA ŠESTO DETE: Ovo je njegova najveća briga

Pop kultura -

Glumac Slobodan Ćustić i njegova supruga Jelena za pet meseci dobiće četvrtu zajedničku prinovu, koja će pored dvoje naslednika koje priznati umetnik ima iz prethodnog braka uneti dodatnu radost u ovu srećnu porodicu.

"Plašim se samo da se nikad neću naspavati. Ali, daće Bog da to bude jedina moja briga", kaže proslavljeni glumac kome su posle jedne pozorišne predstave svi čestitali što će po šesti put postati tata.

Na premijeru predstave "Totovi", u Beogradskom dramskom pozorištu, Slobodan Ćustić je bio sa sinom Vasilijem. Dok su mu kao upravniku pozorišta čestitali na uspešnoj premijeri ove nove predstave, pljuštale su i čestitke na prinovi koja stiže na jesen. Naime, supruga Slobodana Ćustića, Jelena, čeka bebu, a porodica je, kako kaže glumac - presrećna.

"Deca stalno pitaju kada će mama da donese bebu! Večeras je sa mnom Vasilije, najmlađi sin, a od svih je najmlađa Zarija, koja je kod kuće. Vasilije je večeras prvi put sa mnom na premjeri i bilo nam je divno.

Na pitanje da li je danas teško izaći na kraj sa decom, sa odrastanjem i postavljanjem na pravi put, glumac kaže:

"To je veoma lako. Za to treba samo mnogo ljubavi i nimalo sebičnosti. Svi u sebi imamo ljubav, a sebičluk koji se javlja kod ljudi je zapravo samo strah... Osećam se sjajno kao budući tata, po šesti put. Samo se malo plašim da li ću uspeti da se naspavam. Ali, daće Bog da to bude jedina moja briga", kaže Slobodan Ćustić koji je između ostalog često bio tema polemika i zbog velike razlike u godinama između njega i njegove supruge Jelene.

Naime, Slobodan Ćustić ima 58, a njegova supruga 35 godina. Glumac nam kaže da je ta razlika u godinama nebitna i otkriva nam zašto su on i njegova supruga odlična kombinacija.

Foto Damir dervišagić
Foto Damir dervišagić

"Nemamo problem oko razlike u godinama. Jednostavno, njena duhovnost i intelekt su na mnogo višem nivou nego kod nekih drugih žena njenih godina. A ja opet imam jedno životno iskustvo koje daje neku smirenost. Njeno nestrpljenje i moja smirenost su odlična kombinacija", kaže Slobodan Ćustić, koji u braku sa suprugom Jelenom ima sinove Vasilija, Vida i Tanasija, i ćerku Zariju, a u prethodnom braku dobio je sinove Nikolu (36) i Ljubomira (32).

KUDUZ JE STARIJI OD SVOJE ŽENE 23 GODINE: Čekaju ČETVRTO dete, a ovako reaguju na PREDRASUDE!

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track