Kurir i Jana voda sa porukom vas vode na Balaton festival!

JANA ‒ PARTNER SZIGET ISLAND OF FREEDOM

Kurir i Jana voda sa porukom vas vode na Balaton festival!

Pop kultura -
Robi Viljams, Kings of Leon, Florence + the Machine i još preko 100 muzičkih zvezda nastupa na ovogodišnjem Sziget „Island of Freedom“ na kojem je Jana službena voda festivala

Treću godinu za redom Jana je partner Sziget „Island of freedom“, najvećeg festivala u Evropi koji će se od 10. do 17. avgusta 2015. održati na Szigetu, ostrvu usred Budimpešte. Sziget festival prošle godine je proglašen najboljim velikim festivalom u Evropi po Festival Awards Europe 2014. Da je reč o najboljem velikom evropskom festivalu govori i činjenica da će ovogodišnje izdanje otvoriti nastup svojevrsnog kralja popa, Robija Vilijamsa.

Pre Sziget festivala „Island of freedom“ Jana će biti prisutna na Balaton Sound Festivalu, koji se od 8. do 12. jula 2015. održava na Balatonu, najvećem jezeru u srednjoj Europi. U sklopu Balatona Jana će imati svoj dok na samom jezeru. A svi koji posete Balaton Sound imaće priliku da čuju zvezde elektronske muzike - Tiësta, Axwell Ingrossa, Jasona Derula, Hardwella, Afrojacka, kao i još 50-ak izvođača koji će punih 5 dana atmosferu na Balatonu dovoditi do usijanja. Sajt Kurira nastavlja da iznenađuje svoje verne posetioce. Ovoga puta u saradnji sa Jana vodom sa porukom vam poklanjamo 5 puta po 2 ulaznice za jedan od posećenijih evropskih festivala. Sve što treba da uradite je da što brže ostavite komentar na ovaj tekst. Prvih pet odobrenih komentara osvaja po 2 ulaznice za Balaton Sound Festival. Prilikom ostavljanja komentara dobro vodite računa da ispravno upišete svoju mejl adresu jer ćemo vas preko nje kontaktirati. Na tu adresu ćemo vam slati potvrdu da ste osvojite karte i dalje instrukcije oko preuzimanja ulaznica.

Sve u svemu, uz Janu vas očekuje dugo i zanimljivo ljeto, mnogo lepih i kvalitetnih događanja kao i velike muzičke manifestacije koje će obeležiti letnju sezonu u Evropi.

Ovo su komentari koji su svojim autorima doneli po 2 ulaznice za Balaton Festival

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track