Lajonel Riči je biološki otac jedne Kardašijanke?
Foto: Beta

Lajonel Riči je biološki otac jedne Kardašijanke?

Pop kultura -
"Imali su seksualnu aferu, on se hvalio time. Rekao je da je već tada završio sa svojom ženom. Osamdesetih je svako spavao sa svakim, a Kris je tada bila jako zgodna

Oduvek se spekulisalo da Kloi Kardašijan ne deli istog oca sa Kim, Kortni i Robom. Iako je njena porodica ove navode uvek demantovala na listi potencijalnih očeva našao se i Lajonel Riči. Njena majka Kris Džener imala je seksualnu aferu sa Lajonelom dok je još bila u braku sa Robertom Kardašijanom.

"Imali su seksualnu aferu, on se hvalio time. Rekao je da je već tada završio sa svojom ženom. Osamdesetih je svako spavao sa svakim, a Kris je tada bila jako zgodna”, navodi bliski izvor pevača.

Inače, mnogi su primetili sličnost između Lajonelove biološke ćerke Sofi (16) i Kloi Kardašijan. Starija ćerka Lajonela Ričija je poznata Nikol Riči, ali ona je usvojena i ne deli očeve gene.

Na listi potencijalnih očeva do sada se našao bivši frizer njene majke, zatim bivši sportista O. Dž. Simpson, a sada i Lajonel Riči.

"Imam toliko očeva da mi se vrti u glavi”, prokomentarisala je Kloi.

Podsetimo, Kris je nekoliko puta u šou “U korak s Kardašijanovima” priznala da je varala Roberta, ali tvrdi da on ipak jeste Kloin otac. S druge strane, Kloi se više puta pitala da li je usvojena budući da se i fizički veoma razlikuje od ostatka porodice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track