LAKA ZARADA: Miloš Biković uzeo 20.000 € za zalogaj!
Foto: Printskrin

Dobro se prodao

LAKA ZARADA: Miloš Biković uzeo 20.000 € za zalogaj!

Pop kultura -
Glumac je za samo nekoliko reči uspeo da dobije dobar honorar snimajući reklamu

Glumac Miloš Biković dobro je naplatio svoju popularnost! Naime, on je za angažovan za jednu reklamu brze hrane i za to je dobio ni manje ni više nego 20.000 evra.

"Scenario za reklamu je jednostavan i ne zahteva neko posebno glumačko umeće, ali im je bio potreban neko koga narod voli. Iako je tražio ogroman novac, vlasnici su prihvatili Miloševe uslove. Sve su završili za jedan dan i ko bi rekao da za ugriz jednog parčeta možeš da uzmeš toliki honorar? Ni mnogim njegovim starijim kolegama nije pošlo za rukom da svoje ime tako dobro prodaju", rekao je izvor blizak poznatom glumcu i dodaje da se Biković obavezao da ne sme da snimi nikakvu sličnu reklamu.

"U ugovoru mu je napisano da u narednom periodu ne sme da snimi nijednu reklamu koja ima veze sa nekim drugim proizvođačima brze hrane. Iskreno, mislim da će se on sada baciti na snimanje ovakvih videa, jer je shvato da za nekoliko sekundi može da dobije pare koje neko ne može za snimanje celog filma", ističe izvor.

Kada smo pozvali mladog glumca da proverimo naša saznanja, on nam je rekao da ne želi da priča o takvim stvarima.

"Nemam komentar", izjavio je Miloš.

Podsetimo, glumac se proslavio 2010. ulogom u filmu “Montevideo, bog te video”, potom dolaze i uloge u filmovima “Šešir profesora Koste Vujića”, “Kad ljubav zakasni”, “Montevideo, vidimo se”, poznat je i iz serije “Stižu dolari” i “Bela lađa”, “Na putu za Montevideo”, “Samac u braku”. Sada Miloš više boravi u Moskvi, gde je postao miljenik ruskih reditelja.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track