LJUBAV NE PUTA ZA GODINE: Ove zvezde vole devojke koje mogu da im budu ćerke
Foto: Beta Ap

I do 30 godina mlađe

LJUBAV NE PUTA ZA GODINE: Ove zvezde vole devojke koje mogu da im budu ćerke

Pop kultura -
Brus Vilis (60) je bio u braku sa Demi Mur od 1987. do 2000. godine, da bi godinu kasnije upoznao Emu Heming, koja je od njega mlađa 24 godine

Svako sebi traži ljubav koja mu odgovara, a poznati sve češće odaberu partnere koji su mnogo mlađi od njih. Predstavljamo vam neke parove kojima godine ne prave problem kada je strast u pitanju.

Džef GoldblumDžef Goldblum (62) je glumac koji je postao poznat po ulozi iz filma "Fly" koji je snimljen 1970. godine. Takođe se istakao i u ostvarenjima "Jurassic Park" i "Jurassic Park 2: The Lost World". Imao je i nekoliko televizijskih nastupa tokom godina. Bio je oženjen 80-ih godina za glumica Patrisiju Gol i Džinu Dejvis. Treći brak je osnovao sa Olimpijskom gimnastičarkom Emili Livingston koja je mlađa 30 godina od njega, a sada očekuju prinovu.

Rajan Filipi

Rajan Filipi (41) je glumac koji je karijeru počeo "One Life to Live", a poznat je i po tome što dobro izgleda. Glumio je i u filmu "Znam šta ste radili prošlog leta", a imao je i uloge sa tada budućom ženo Ris Viderspun. Imao je u prošlosti mnogo devojaka koje su mlađe od njega, ali se trenutno zabavlja sa manekenkom Paulinom Slagter, a ono što je šokiralo sve to što je 17 godina mlađa od njega. On ne smatra da je to neka velika razlika, a par može često da se vidi na javnim događajima.

Brus VilisNjega nije potrebno dodatno predstavljati jer verovatno malo ko na svetu nije čuo za ovo ime. Brus Vilis (60) je bio u braku sa Demi Mur od 1987. do 2000. godine, da bi godinu kasnije upoznao Emu Heming. Ona je mlađa od njega 24 godine, ali ih to nije sprečilo da rasplamsaju ljubav. Ema mu je prošle godine rodila ćerku, njihovo prvo zajedničko dete, a Brusovo peto.

Dominik Pursel Dominik (45) je glumac iz Australije koji je najpoznatiji po seriji "Bekstvo iz zatvora". Bio je u braku 10 godina sa Rebekom Vilijamson i imaju četvoro dece. Sada je u ljubavi sa manekenkom Analin Mekord koja je 18 godina mlađa od njega, dovoljno da mu bude ćerka. Ipak, njima godine nisu prepreka.

Foto Profimedija
Foto Profimedija

Edi Marfi Komičar Edi Marfi (54) je već neko vreme u vezi sa 18 godina mlađom Pejdž Bačer. Njih dvoje toliko uživaju u ljubavi da se ne lite da osećanja pokažu u javnosti. Ne brinu ih paparaci koji ih često sretnu kako ispijaju kafe ili grleći se čekaju u red u prodavnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track