(VIDEO) MANJIFIKO I ODBRANA: Pukni, zoro u srce pogodila!

Sjajno i pesme iz „Montevidea“ uživo

(VIDEO) MANJIFIKO I ODBRANA: Pukni, zoro u srce pogodila!

Pop kultura -
Ovacije Manjifiko, „Binički“ i Luz Kasal premijerno nastupili u Beogradu, gde ih je publika dočekala s mnogo emocija
1 / 7

Manjifiko i Umetnički ansambl Ministarstva odbrane Srbije „Stanislav Binički“, uz specijalnu gošću, špansku pevačicu Luz Kasal, održali su sinoć koncert u prepunom Sava centru.

Nikola Đuričko
Nikola Đuričko

Repertoar je obilovao muzičkim temama i pesmama iz oba „Montevidea“, i nekih starijih stvari koje su aranžirane za orkestar, a koje je publika prepoznala i uz poznate ritmove gromoglasno pljeskala. Kao što je i neposredno pred koncert najavio Manjifiko, bio je to koncert koji je izazvao jake emocije.

Dragan Bjelogrlić sa suprugom
Dragan Bjelogrlić sa suprugom

- Što su oni puškom, mi ćemo pesmom, srpska posla! Mi smo na mirovnoj misiji, širimo ljubav! - obratio se brojnoj publici slovenački pevač Robert Pešut, koji voli Beograd, a poznat je po hitovima „Samo malo“, „Hir aj kam, hir aj go“, „Giv mi mani“ i „Pukni, zoro“.

Nataša Ninković
Nataša Ninković

U Beogradu je Manjifiko počeo saradnju s vojnim orkestrom „Binički“ za potrebe snimanja muzike za filmove režisera Dragana Bjelogrlića „Montevideo, Bog te video“ i „Montevideo, vidimo se“, a potom su zajednički održali petnaestak koncerata u Sloveniji, Italiji i Švajcarskoj.

Frajle
Frajle

U Sava centru sinoć su bile i poznate ličnosti i ekipa filma: Dragan Bjelogrlić, Predrag Vasić, Nataša Ninković, Nikola Đuričko, Dragana del Monako. Publika je uživo premijerno videla i čula Manjifika, „Biničkog“ i Luz Kasal, s hitovima „Pjensa en mi“ i pesme iz „Montevidea“ - „Madrugadas (Pukni, zoro)“ i „Al Vijento“.

Dragana del Monako
Dragana del Monako
http://www.youtube.com/watch?v=9ILGQJxswks

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track