Masimo Savić: Ima srećnih ljubavi, pogledajte Eni i mene!

Ponosan na svoj brak

Masimo Savić: Ima srećnih ljubavi, pogledajte Eni i mene!

Pop kultura -
Autori misle da mom vokalu više odgovara tekst o tužnim ljubavima. To je njihov odabir, ne moj, kaže Savić

Masimo Savić objavio je novi singl “Ispod nekog drugog neba”. Ova numera nastavak je Masimove saradnje sa Predragom Pegijem Martinjakom koji potpisuje hitove sa prethodnog albuma - "Iz jednog pogleda" i "Suze nam stale na put". Savić ne krije da je zadovoljan reakcijama na pesmu.

“Oduševljen sam prvim reakcijama publike. Mislio sam da će joj se pesma svideti, ali nisam očekivao da će ovako brzo reagovati i da ćemo imati toliko pozitivne reakcije. Pesma se nalazi na Youtube kanalu i samo prvog dana od 15 sati pa do jutra imala je 14.000 pregleda. Ali, više sam fasciniran činjenicom da pesma samo skuplja "lajkove". To mi je izuzetno drago i srce mi puni neviđenim oduševljenjem”, kazao je Savić.

Poznat kao perfekcionista i profesionalac, Savić otkriva da na ovaj singl nije potrošio previše vremena.

“Samo snimanje vokalne deonice za ovu pesmu nije trajalo tako dugo. P'Eggy i ja funkcionišemo na način da se kockice ili poklope ili ne poklope. Nema tu previše popravki. Najveći deo vremena potrošili smo na produkciju pesme - nivelisanje, aranžiranje, dodavanje zvukova, bek vokale... Trenutno intenzivno radim na novom albumu, pa puno vremena provodim u studiju, pazeći na svaki detalj. Izuzetno mi je bitno da novi album bude dostojna zamena izdanju "Dodirni me slučajno" i zato je lestvica izuzetno visoko postavljena”, tvrdi pevač.

I ova balada govori o tužnim ljubavima, a takvih pesama Savić u svom opusu ima dosta. No, kako tvrdi, mnogo mu je bitnija muzika kad bira pesmu, a takođe veruje da nisu sve ljubavi tužne.

Naravno, da sretnih ljubavi ima. Pa pogledajte samo mene, godinama volim istu ženu, svoju Eni. To što autori misle da mom vokalu više odgovara tekst o tužnim ljubavima je zapravo njihov odabir, ne moj. Ja sam taj koji bira pesmu, ali tekst mi nije prvi kriterijum. Više me raduje dobar gitarski rif. Tekst uvek mogu malo korigovati u dogovoru s autorom, a muzika je ta koja mi je bitna”, objašnjava Savić.

Ova pesma biće ujedno najava novog studijskog albuma.

“Objavićemo ga pre nego što 14. februara u Zagrebu krenemo s turnejom "Jedan dan ljubavi". Imamo zakazan koncert i u Beogradu, a uskoro će biti detaljnijih informacija o drugim koncertnim datumima”, obećava Savić.

http://www.youtube.com/watch?v=ydCwTAk2Aek

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track