NAJTEŽA BITKA MIKIJA JEVREMOVIĆA: Više ne reaguje ni na pesmu! ČITAJTE U KURIRU!
Foto: Privatna Arhiva

Stanje i dalje kritično

NAJTEŽA BITKA MIKIJA JEVREMOVIĆA: Više ne reaguje ni na pesmu! ČITAJTE U KURIRU!

Pop kultura -

Legenda zabavne muzike Miki Jevremović (75) i dalje je kritično, pošto je doživeo moždani udar. Lekari su mu pred Badnji dan pustili „Vrata srca“, numeru koju još nije objavio, ali on nije pokazao nikakve signale...

Stanje Mikija Jevremovića (75), koji je doživeo moždani udar 27. decembra, i dalje je kritično.Pevač se u bolnici bori za život, a lekari ulažu sav napor kako bi dobio najtežu životnu bitku.Njegova bivša supruga Sonja Đorđević Kulier kaže da je Mikijevo stanje nepromenjeno.- Miki je i dalje u istom stanju. Na aparatima je. Pre četiri dana je dobio temperaturu, hvala bogu, počela je da spada - kaže Sonja i dodaje da su članovi porodice počeli da ga obilaze, ali da s njim nemaju kontakt.- Gledamo ga s vrata. Pred Badnji dan lekari i ja smo mu puštali pesmu „Vrata srca“, koju je snimio, ali je još nije objavio. Nije reagovao. Mislili smo da će pokazati neke signale, ali ništa. I dalje je bez svesti - sa teškim uzdahom kaže majka Mikijeve dece Jelene i Stefana.Ona navodi da Jevremoviću kolege pružaju podršku u ovoj borbi.- Njegovo Udruženje muzičara i ljudi na društvenim mrežama stalno se interesuju za njegovo stanje. Hvala im na tome. Moram naglasiti da Maja Odžaklijevska zove svaki dan i nudi pomoć, zaista joj beskrajno hvala. Verujte, mnogo nam je teško - završava Sonja.Podsetimo, Miki Jevremović je primljen u Urgentni centar 27. decembra nakon što je doživeo moždani udar. On je krajem novembra imao manjih zdravstvenih problema, ali ništa nije ukazivalo na to da će se njegovo zdravstveno stanje pogoršati.Pokušali smo da stupimo u kontakt i s Mikijevom ćerkom Jelenom Jevremović Nedeljković, ali je njen broj mobilnog telefona poznat redakciji i dalje nedostupan.

DIRLJIVO Mikijeva ćerka napisala pismo ocu TATA, PROBUDI SE!Mikijeva ćerka Jelena Jevremović objavila je na Fejsbuku pismo posvećeno ocu.

- Tata, probudi se. Kada bismo imali još jedan dan, rekla bih ti mnogo toga. Rekla bih ti koliko sam se divila tvojoj strasti prema muzici, čak i onda kada si nam kao otac zbog iste nedostajao. Koje dete je, osim mene, slušalo pesme svog oca da nadomesti prazninu u srcu ili potraži spas u njima? Kada bismo imali još jedan dan, pristala bih na tvoju molbu i još jednom sa tobom otpevala pesmu. Odgovorila bih ti na nikada neizgovoreno pitanje - zašto sam odlučila da stavim tačku na pevanje. Priznala bih ti da je razlog taj što ni po koju cenu nisam želela da, baveći se tim poslom, nedostajem svojoj deci kao što si ti nedostajao nama.Tata, kada bismo imali još jedan dan, rekla bih ti da sam ponosna što si mi otac. Rekla bih ti da te volim, takilice moj. Rekla bih ti da ovog trenutka milioni srca kucaju sa tobom, bezbroj duša za tobom plače jer nikada nisi bio svestan svoje veličine. Ali ja bih ti rekla, tata... Samo kada bismo imali još jedan dan. Makar jedan - deo je Jeleninog pisma.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track