Najtraženiji svetski di džej Hardvel premijerno na Exit Dance Areni!
Foto: Promo

Stiže 10. jula

Najtraženiji svetski di džej Hardvel premijerno na Exit Dance Areni!

Exit 2018 -
Tiražni hitmejker iz Holandije već drugu godinu za redom drži prvo mesto na Top 100 svetskoj di džej rang listi, a ujedno je najmlađi kojem je to pošlo za rukom

Globalna zvezda Hardvel nastupiće po prvi put na Egzit festivalu u petak, 10. jula u okviru velike svetske turneje na kojoj promoviše novi album „United We Are“.

Tiražni hitmejker iz Holandije već drugu godinu za redom drži prvo mesto na Top 100 svetskoj di džej rang listi, a ujedno je najmlađi kojem je to pošlo za rukom.

Direktni prenosi spektakularnih živih nastupa kojima Hardvel redom osvaja najveće festivalske pozornice na planeti, zajedno sa spotovima i video blogom, na sajtu Jutjub u zbiru imaju više od pola milijarde pregleda! Jedan od njegovih nastupa koji je prenošen onlajn doveo je do toga da je čak 20 odsto saobraćaja na Tviteru u tom trenutku išlo sa njegovim imenom kao trendom.

U samo nekoliko poslednjih meseci, sarađivao je sa Rijanom, Koldplejom, Eli Goulding i mnogim drugim svetskim zvezdama.

Ulaznice za Egzit festival prodaju se i dalje po cenama od 5.990 dinara, za Sea Dance 2.990 dinara, dok se jedinstvena ulaznica za više od deset dana Egzit Avanture od Petrovaradina do Jaza, može nabaviti za samo 6.990 dinara putem sajta www.exitfest.org.

Za sve koji žele da pored ulaznica na vreme osiguraju prevoz i smeštaj na oba festivala, kompletni paketi mogu se pronaći na sajtu www.exittrip.org.

http://www.youtube.com/watch?v=Z14bFoJ5KhE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track