NEĆETE VEROVATI: Jeftini trikovi za lepotu koji zaista deluju
Foto: Profimedia

Probajte

NEĆETE VEROVATI: Jeftini trikovi za lepotu koji zaista deluju

Pop kultura -
Donosimo vam listu neobičnih trikova u vezi sa negom lepote, sa nadom da ćete uspeti da rešite one probleme koji su vas tako dugo nervirali

Da biste izbegli razmazivanje maskare po kapcima, postavite plastičnu kašičicu na kapak prilikom nanošenja – sav višak završiće na kašičici, a ne na kapku.

Da biste smanjili nadutost u predelu oko očiju, oljuštite jedan sirov krompir na pola i držite ga na očima desetak minuta. Time ćete ohladiti područje, krvni sudovi će se skupiti, a otok će se smanjiti.

Ako ste primetili da imate sve više celulita, upotrebite mlevenu kafu kao piling. Kofein će stimulisati regeneraciju ćelija, a abrazivno dejstvo mlevene kafe će doprineti uklanjanju mrtvih ćelija.

Ako vam je potrebna maska za kosu, majonez je pravo rešenje za vas. Nanesite ga na kosu I ostavite da odstoji dvadesetak minuta.

Ako ste naneli lak za nokte i počeli da se javljaju mehurići, vrlo je verovatno da ste ga skladištili na višim temperaturama. Držite ga u fružideru kako biste uvek bili sigurni da će površina ostati glatka kada se bude sušio.

Ako ste namazali lak na nokte, a žurite, potopite ih na tri minuta pod hladnu vodu i ubrzo će postati suvi.

Ako stalno imate žuljeve ili su ih nanele nove cipela, nanesite malo vazelina na kritično mesto. Zahvaljujući tome smanjićete trenje i znatno ublažiti problem.

(Super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track