NEMA S KIM NISU BILE: Menjaju frajere ko čarape!
Foto: Profimedia

Zavodnice

NEMA S KIM NISU BILE: Menjaju frajere ko čarape!

Pop kultura -

U svetu poznatih, kada je menjanje partnera u pitanju, verovali ili ne, prednjače žene! Jedna od njih je Tejlor Svift. Među njenim ljubavnicima našli su se Džo Džonas, Tejlor Lautner, Džon Mejer, Džejk Džilenhol, Konor Kenedi, Heri Stajls i Kalvin Haris.

Zbog prevelike medijske pažnje, Tejlor se zaklela da će dve godine biti u celibatu, ali je svoju reč pogazila jer već ima novog dečka.I Lindzi Lohan je neko ko se ne zadržava dugo s jednim dečkom. Ona je bila sa Džastinom Timberlejkom, Džeredom Letom, Orlandom Blumom i Džejmsom Frankom. Bila je i u gej vezi sa Samantom Ronson.Kraljica popa Madona ima dva braka iza sebe - sa Šonom Penom i Gajem Ričijem, i pregršt ljubavnika. Samo neki u nizu su Voren Biti, Denis Rodman, Aleks Rodrigez. Poznata je i po lezbo-aferi sa Sandrom Bernard.„Čuvarka plaže“ Pamela Anderson je, osim u braku s Tomijem Lijem, bila u vezi i sa Dejvidom Spejdom, Ašerom, Robijem Vilijamsom, Fredom Darstom, Majklom Boltom, Kidom Rokom i mnogim drugima.

Muškarci ne zaostaju za koleginicamaPREVRNULI POLA HOLIVUDAMarlon Brando ženio se tri puta. Bio je s Merilin Monro, Ritom Moreno, Talulom Bankhed, Džoanom i Džeki Kolins, Bet Dejvis. Kasnije je priznao da je biseksualac i da je njegova ljubav bio Voli Koks. Bio je u vezi i sa Lorensom Olivijeom i Montgormerijem Kliftom. I Voren Biti je bio zavodnik, a njegove ljubavnice su bile Madona, Džon Kolins, Natali Vud, Goldi Hon, Melani Grifit, Dajan Kiton i Barbara Strejsend. I Kolin Farel ima dugačku listu žena s kojima je bio, kao na primer Britni Spirs, Lindzi Lohan, Demi Mur, Anđelina Džoli i Ema Forest.

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track