NESTALA PRE GODINU DANA: Telo ubijene glumice nađeno u rezervoaru za vodu!

Osumnjičen dečko

NESTALA PRE GODINU DANA: Telo ubijene glumice nađeno u rezervoaru za vodu!

Pop kultura -
Njen nestanak prijavljen je u februaru prošle godine, a porodica je sve vreme sumnjala da je Noriega kidnapovana i odvedena u belo roblje

Mlada glumica Karmen Jarira Noriega Esparca koja je nestala pre godinu dana, pronađena je mrtva u rezervoaru za vodu u Meksiko Sitiju.

Njen nestanak prijavljen je u februaru prošle godine, a porodica je sve vreme sumnjala da je Noriega kidnapovana i odvedena u belo roblje. Leš glumice otkriven je nakon što su se stanari tog dela Mekisko Sitija požalili nadležnima na čudan ukus vode koje piju.

Policija strahuje da se telo nalazilo u rezervoaru od trenutka nestanka, dok porodica i prijatelji ne mogu da veruju da je istražiteljima ovo promaklo.

"Bila je mlada i talentovana devojka koja je htela da se ostvari kao glumica. Diplomirala je psihologiju, Kada se nije pojavila na klinici na kojoj je radila, prijavili smo nestanak policiji", kaže Havijer, prijatelj stradale glumice.

Policija je sada fokusirana na bivšeg Espracinog partnera sa kojim je raskinula samo sedam dana pre nego što je nestala. Bogati biznismen je navodno plaćao stan u kojem je Karmen živela, a sve je puklo kada se ona upustila u vezu sa poznatim advokatom. Telo glumice poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

http://www.youtube.com/watch?v=tG5gni2Vfb4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track