Nik Gordon: Bobija ne zanima ćerka, već njen novac!
Foto: Beta Ap

Zet optužuje oca Bobi Kristine Braun

Nik Gordon: Bobija ne zanima ćerka, već njen novac!

Pop kultura -
Gordon, suprug naslednice pokojne pevačice Vitni Hjuston, kaže da je njen tata licemer, koji je svoje dete za pet godina video četiri puta

Nik Gordon, suprug ćerke Vitni Hjuston Bobi Kristine Braun, koja od 31. januara leži u bolnici u veštačkoj komi, optužuje njenog oca Bobija Brauna da želi da otme novac koji je njegova jedinica nasledila od pokojne majke.Gordon, kome Kristinina porodica i dalje brani da je poseti u bolnici, jer ga krivi za njen problem s drogom, očajan je. On tvrdi da bi njegovoj supruzi bilo bolje samo kad bi čula njegov glas, ali Bobi Braun ne dozvoljava da do toga dođe. Nik repera naziva licemerom i ističe da je ćerku u poslednjih pet godina video samo četiri puta, a da sad iz interesa glumi brižnog oca.- Pustite me u bolnicu. Bobi Kristina će se sigurno probuditi čim čuje moj glas. Bobi, vreme ti je da se sabereš i shvatiš da će te ćerka mrzeti kad se probudi jer si loš otac. Nikad nisi bio tu za nju, a ni za Vitni. Uništio si ih obe - napisao je Nik na Tviteru.On je dodao da mu nije bilo lako da bude oslonac pokojnoj Vitni i njenoj ćerki, koju je majčina smrt mnogo pogodila. Otkako je Hjustonova pre tri godine nađena mrtva u kadi, Kristina je srljala u probleme. Kulminiralo je 31. januara, kad je i ona u besvesnom stanju pronađena u kadi. Kao da je želela da okonča život kao i njena majka. Nik kaže da mu je sad jasno zašto ga je Vitni molila da brine o Bobi, jer je uvideo kakav je njen otac čovek.

Ostavio ih... Bobi i Vitni sa ćerkom
Ostavio ih... Bobi i Vitni sa ćerkom

Teško stanjeKRISTINI OTKAZUJU ORGANIMnogi su najavljivali da će Kristina biti isključena s aparata 11. februara, na dan kad joj je preminula majka, ali se to nije dogodilo. Njeno stanje je sve gore a počeli su da joj otkazuju organi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track