NIŠTA NOVO OD MAJLI SAJRUS: Ja sam panseksualka!
Foto: Instagram

Može sa svima

NIŠTA NOVO OD MAJLI SAJRUS: Ja sam panseksualka!

Pop kultura -
Panseksualci mogu uživati u različitim vidovima seksualnosti i vezama sa muškarcima, ženama, transrodnim osobama, androginim osobama i rodno neopredeljenim osobama

Kontroverzna pevačica Majli Sajrus priznala je u intervjuu da je panseksualka.

"Vrlo sam otvorena u tom pogledu - ja sam panseksualka, ali nisam u vezi. Imam 22 godine, izlazim, ali menjam stil na svake dve nedelje, kao i osobe s kojima sam u odnosu”, rekla je mlada pevačica.

Inače, panseksualnost je seksualna orijentacija slična biseksualnosti, ali fleksibilnija.

Panseksualci mogu uživati u različitim vidovima seksualnosti i vezama sa muškarcima, ženama, transrodnim osobama, androginim osobama i rodno neopredeljenim osobama.

Sajrus je takođe u nedavnom intervjuu za New York Times govorila o dodeli MTV nagrada 2013. na kojima je nastupala sa Robinom Tikom.

"Mnogo su me napadali zbog tog nastupa, ali tako je to kad ste žena", rekla je ona. “Tik se ponašao kao da nije znao kako će izgledati nastup, ali on je bio na probama. Tačno je znao šta će se desiti. Štaviše, on je smatrao da sam odabrala dobar kostim, pa je sve ispalo veoma smešno. Hteo je da budem što je moguće više naga, jer je takav bio i spot za ‘Blured Lines’”, ispričala je Majli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track