NOĆ SA NJIM KOŠTA 200.000 DOLARA: Ovo je najplaćeniji japanski žigolo!
Foto: Printskrin

Stvario brend od sebe

NOĆ SA NJIM KOŠTA 200.000 DOLARA: Ovo je najplaćeniji japanski žigolo!

Pop kultura -
Svoj ugled i imidž izgradio je do te mere da je izlazak s njim postao stvar prestiža. Za njegove usluge postoje liste čekanja, a bogate dame nadmeću se u vrtoglavim iznosima i skupim poklonima kojim će kupiti njegovo društvo

On se zove se Hikaru Aizava, profesionalac je i u svom poslu je trenutno najbolji u Japanu. Njegovo zanimanje je “pratilac”, a za noć zna zaraditi i do 200.000 dolara!

Svoj ugled i imidž izgradio je do te mere da je izlazak s njim postao stvar prestiža. Za njegove usluge postoje liste čekanja, a bogate dame nadmeću se u vrtoglavim iznosima i skupim poklonima kojim će kupiti njegovo društvo.

Njegovi klijenti su bogate žene, a one mu plaćaju za izlazak na piće, druženje uz večeru, pa čak i vožnju autom. Seks nije uvek opcija, ali nije ni zabranjen.

Žene moje društvo zapravo koriste uglavnom da bi popunile emocionalnu prazninu, a ne nužno da bi zadovoljile svoje seksualne potrebe”, kaže Aizava.

Ranije se bavio trgovinom, a to mu je, kaže pomoglo da shvati da ljudi ne kupuju neki proizvod jer je nužno dobar, već zato što veruju u njega.

“Iskoristio sam svoje veštine prodavca i tako zapravo od sebe napravio poželjan proizvod”, objašnjava Aizava.Osim vrtoglavih svota novca koje svojim uslugama zarađuje, Aizava od svojih klijentkinja dobija i luksuzne poklone koji svojom vrednošću često nadmašuju vrednost novca koji dobije.

(focus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja