NOVE DIZAJNERSKE IDEJE: Najlepši dnevni boravak koji smo ikada videli
Foto: Alvhemmakleri

PREDLOZI ZA UREĐENJE MODERNOG DOMA

NOVE DIZAJNERSKE IDEJE: Najlepši dnevni boravak koji smo ikada videli

Pop kultura -
Izuzetna popularnost skandinavskog stila uređenja stana širi se i kod nas veoma brzo, a ovaj dnevni boravak jasno pokazuje kako se taj stil može kopirati.
1 / 7 Foto: Alvhemmakleri

Ovaj tekst preuzet je sa sajta LisaSkandinavski enterijeri nikoga ne ostavljuju ravnodušnim! Akcenat je na jednostavno uređenom prostoru sa dosta svetla i slatkim malim balkonima. Upravo sve to najbrojano ima u jednom divnom švedskom apartmanu.

Najveći deo stana zauzima dnevni boravak koji je potpuno podređen maksimalnom uživanju. Udobna sofa u plavoj boji oplemenila je prostor, kao i umetnička dela na zidu. Skandinavski stil i morske boje odličan su spoj, dok polica koja se pruža duž celog dnevnog boravka je nešto što nam je svima potrebno.

I ostali deo enterijera nimalo ne zaostaje za dnevnim boravkom. Crna kuhinja i bela trpezarija su odličan konstrast, dok će vas slatki mali kutak na terasi oduševiti i podsetiti na toplu Barselonu.

Sa sajta Lisa pročitajte još:10 kreativnih i modernih načina da uredite dnevni boravak7 najčešćih grešaka koje pravimo pri uređenju dnevnog boravka (i 7 rešenja!)12 udobnih dnevnih soba za vašu inspiracijuFeng šui za dnevni boravakUdoban dnevni boravak u potkrovlju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track