OD ROK ZVEZDE DO BESKUĆNIKA: Frontmen Krida nema ni da jede i spava u kamionu!
Foto: AP Photo

Kad zvezda padne

OD ROK ZVEZDE DO BESKUĆNIKA: Frontmen Krida nema ni da jede i spava u kamionu!

Pop kultura -
Trenutno živim u Holidej Inu, po milosti Božjoj jer sam pre nekoliko nedelja živeo u mom kamionu. Nisam imao novca, čak ni za hranu. Dva dana nisam ništa pojeo pa sam završio u bolnici", rekao je Skot

Skot Stap (41), frontmen grupe "Creed" iznenadio je sve na Fejsbuku kada je objavio da je beskućnik.On je u sredu na društvenim mrežama postavio video od 15 minuta tvrdeći da je poreska uprava uzela sav njegov novac i da se on sada muči da skupi nešto kako bi imao hranu.

"Trenutno živim u Holidej Inu, po milosti Božjoj jer sam pre nekoliko nedelja živeo u mom kamionu. Nisam imao novca, čak ni za hranu. Dva dana nisam ništa pojeo pa sam završio u bolnici", rekao je Skot.

Širile su se glasine i „klevete“ da je koristio droge, na šta je on odgovorio „trezan sam onoliko koliko neko to može biti". Kao dokaz toga odradio je test tako što je izvadio krv i dao mokraću na testiranje.

"Ljudi koji su uzeli novac od mene iskoristili su ga i sada pokušavaju da me diskredituju. Šta god da sam radio u prošlosti pojedinci mogu da pronađu, iskoriste i da me ponize kao što pokušavaju da unište moj kredibilitet", izjavio je Skot.

Sada je posvećen Hristu i srećan je što će kroz muziku moći da širi poruku hrišćanstva. Takođe je naveo da je neko uzeo njegov identitet i pokrao mu sav novac iz poreske uprave, a da je sramotno što za to niko ne odgovara.

"Definitivno postoji problem. Ovo nije zemlja u kojoj sam odrastao, niti je ovo Amerika koju želim za moju decu i njihovu budućnost", izrevoltiran je Skot.

Na kraju snimka, Skot izdaje zahtev za pravno zastupanje. - Uprkos tome što će mi se dogoditi nakon objave snimka ja ću se boriti. Podići ću svest i pustiću da ceo svet zna šta su mi uradili proteklih devet nedelja – kaže on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track