ONA TROŠI 14.000 DOLARA ZA LEPOTU: Evo kako izgleda Gvinet Paltrou bez trunke šminke!
Foto: Instagram

Daje bogatstvo

ONA TROŠI 14.000 DOLARA ZA LEPOTU: Evo kako izgleda Gvinet Paltrou bez trunke šminke!

Pop kultura -
Prva fotografija pokazuje bledo i pomalo umorno lice sa podočnjacima ispod njene oči i vidljivim borama, dok na drugoj Gvinet izgleda glamurozna zahvaljujući pomoći šminke

Dobitnica Oskara Gvinet Paltrou za razliku od većine svojih koleginica ne plaši se da pokaže kako njeno lice izgleda bez šminke. Baš to je uradila nedavno postavivši na svoj instagram profil fotografiju na kojoj se vidi njeno lice pre i posle šminkanja.

Prva fotografija pokazuje bledo i pomalo umorno lice sa podočnjacima ispod njene oči i vidljivim borama, dok na drugoj Gvinet izgleda glamurozna zahvaljujući pomoći šminke. Na drugoj fotografiji njene jagodice izgledaju više definisano, dok joj je kosa skupljena u elegantnu punđu.

Otkriveno je da popularna zvezda izdvaja oko 14.000 dolara mesečno za negu. Majka dvoje dece uživa u reiki masaži za smanjenje stresa za šta mesečno izdvaja 2.220 dolara. Takođe, ljubitelj je i intravenske vitaminske terapije koje koštaju i do 289 dolara po sesiji.

Procenjuje se da Gvinet odlazi na tretmane najmanje jednom mesečno, a godišnje to košta oko 3.500 dolara. Zvezda Iron Man, čije se bogatsvo procenjuje na 40 miliona dolara, takođe dva puta godišnje prepušta se laserskom tretmanu lica, vrata i obrva, što je košta skoro 17.000.

Jedan od tretmana na koji odlazi je i tretman lica matičnim ćelijama. Jedna sesija košta oko 300 dolara ili 12,000 godišnje. Za tretmane u frizerskom salonu Gvinet izdvaja oko 6.000 funti godišnje.

Žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track