ONE IMAJU BUŠNE BRADAVICE: Ove slavne devojke se nišu plašile minđuše na grudima
Foto: Instagram

Hrabre

ONE IMAJU BUŠNE BRADAVICE: Ove slavne devojke se nišu plašile minđuše na grudima

Pop kultura -
Pevačice, starlete i glumice u Holivudu pokazale su veliku hrabrost odlučivši se za ovaj korak

Malo je poznatih dama sa pirsingom na bradavici, možda zbog toga što bušenje ovog dela tela može da bude bolno i neprijatno iskustvo. Međutim, ove hrabre dame su se usudile na taj korak.

Rijana

Foto Tanjug
Foto Tanjug

Pevačica sa Barbadosa, poznata je po buntovnoj prirodi i po tome što često provocira maštu fanova obnaženim fotografijama. Rijana je do sada uradila mnogo tetovaža a pokazla je i pirsing na bradavici kada se slikala za naslovnu stranu "Lui" magazina u aprilu prošle godine.

Kajli Džener

Foto Instagram
Foto Instagram

Najmlađa sestra Kardašijan-Džener klana, Kajli Džener uspela je da za kratko vreme podigne dosta medijske prašine oko sebe. Tako na primer, brižna Instagram zajednica nedeljama je polemisala da li je sedamnaestogodišnja Kajli uvećala usne ili ne. Ni ova fotografija na kojoj se nazire njena pirsingovana bradavica nije ostala bez komentara.

Piksi Geldof

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Model Piksi Geldof je ćerka proslavljenog britanskog muzičara Boba Geldorfa. Ni ona kao ni ostale dame sa ove liste nije odelela trendu bušenja bradavice, a paparaci su je uslikali na jednoj plaži na Ibici.

Blek Čajna

Američki model i tv lice, Blek Čajna, najbolja je drugarica sa takođe američkim modelom i starletom Amber Rouz, koja je najpoznatija po tome što je bila u vezi sa sadašnjim suprugom Kim Kardašijan. I Čajna kao i njena drugarica Amber, vole da se fotogrfišu oskudno odevene, pa da te slike podele sa internet zajednicom. Međutim, za razliku od ostalih dama sa ove liste, Čajna je bila toliko hrabra da probuši obe bradavice.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track