OVAKO BIJE MIKI RURK: Vratio se boksu i pobedio nokautom u drugoj rundi! (VIDEO)
Foto: Youtube

Posle dve decenije u ringu

OVAKO BIJE MIKI RURK: Vratio se boksu i pobedio nokautom u drugoj rundi! (VIDEO)

Pop kultura -
Rurk (62), koji je nosio crveni bokserski šorc i rukavice i patike u zlatnoj boji, savladao je Sejmura (29) u drugoj rundi

MOSKVA - Holivudska zvezda Miki Rurk vratio se posle skoro dve decenije u ring i večeras u egzibicionom meču u Moskvi pobedio daleko mlađeg profesionalnog američkog boksera Eliota Sejmura. Rurk (62), koji je nosio crveni bokserski šorc i rukavice i patike u zlatnoj boji, savladao je Sejmura (29) u drugoj rundi.

Bilo je predviđeno da se ukupno boksuje pet rundi od po 2,5 minuta, ali je meč trajao samo četiri minuta. Pre ulaska u ring, Rurk se pojavio sa kaubojskim šeširom na glavi i pokazivao publici svoj mišićavi i istetovirani torzo, a prilikom merenja pokazala se ista težina kao i kod protivnika - 81,3 kilograma.

"Veoma sam srećan što se vraćam u ring. Zahvalan sam Bogu što mi je omogući da ovo učinim", izjavio je Rurk agenciji AFP uoči meča. Organizatori su rekli da će oba boksera dobiti "veliku sumu novca", ali nisu želeli da otkriju brojku. AFP napominje da Miki Rurk često boravi u Rusiji i da je u emotivnoj vezi sa manekenkom ruskog porekla Anasatasijom Makarenko.

Rurk planira da ima još četiri do pet mečeva u Rusiji, navela je agencija Tas s. On se u mladosti amaterski bavio boksom, a tom sportu se profesionalno vratio 90-ih godina prošlog veka. Filmsku karijeru je započeo početkom 1980-ih godina. Dečak iz Majamija, grad u kom je odrastao, očarao je publiku i Holivud u filmovima "Body Heat" (1981) i "Rumble Fish" (1983). Poredili su ga sa Marlonom Brandom, a nakon kultnog erotskog trilera "Devet i po nedelja" (1986) postao je seks-simbol.

http://www.youtube.com/watch?v=d2mf-f0btWU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track