OVAKO SE PRAVI PREDSEDNIČKA FRIZURA: Trampova bivša stilistkinja otkrila tajnu njegove kose
Foto: AP

Osobenjak

OVAKO SE PRAVI PREDSEDNIČKA FRIZURA: Trampova bivša stilistkinja otkrila tajnu njegove kose

Pop kultura -

Kosa Donalda Trampa je podjednako kontroverzna kao i njegovi politički stavovi a pogledajte šta je njegova bivša stilistkinja rekla o "najpoznatijoj frizuri na svetu".

Ejmi Laš koja je već 30 godina TV stilistkinja i frizerka radila je dve sezone na čuvenom rijalitiju Donalda Trampa, "The Apprentice". Ona otkriva kako je pobednik predsedničkih izbora veoma specifičan po pitanju svoje kose.

"Kad god bih primetila pramen koji nije na svom mestu pitala bih Donalda da li želi da mu popravim frizuru. Znala sam zlatno pravilo - pitaj pre nego što dotakneš ijednu dlaku", rekla je 52-godišnja Laš.

Prema njenim rečima, Tramp je odbacio sve profesionalce te je delovalo kao da se sam šiša ili da to radi neko od članova njegove porodice.

"I letimičan pogled na njegov potiljak je odavao da nije išao kod profesionalnog frizera. Farbao je pramenove, ali je koren ostajao netaknut", priča Lašova.

Ona njegovu frizuru opisuje kao "propast", ali sa sigurnošću tvrdi da on nikada u nije nosio periku, tupe, niti da je presađivao kosu, bar dok je ona radila na njegovom rijaliti šouu. Njen zadatak i nije bio da menja Trampovu frizuru već samo da je unapredi.

"Uvek je znao šta želi. Bio je dominantan na setu i verujte, niste želeli da vas uhvati kako pričate o njemu ili njegovoj kosi. Ukoliko radite svoj posao, sve je dobro, a ako ne... stvari postaju teške", zaključuje Ejmi,

(New York Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track