PAPARACO: Milena Dravić brine o Gagi u Vrnjačkoj Banji
Foto: Dragana Udovićčić

Popularna glumica izašla na čist vazduh

PAPARACO: Milena Dravić brine o Gagi u Vrnjačkoj Banji

Pop kultura -
Umetnica prošetala po centru mesta i kupila lekove neophodne njenom suprugu Draganu Nikoliću, koji je bio u apartmanu
1 / 2 Foto: Dragana Udovićčić

Milena Dravić i Dragan Nikolić već neko vreme se odmaraju u Vrnjačkoj Banji.

Velikan srpskog glumišta, koji je u februaru operisao debelo crevo, a potom ponovo hospitalizovan zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, uspešno se oporavlja.

On je trenutno na rehabilitaciji, a Milena je sve vreme uz njega. Razdvoje se samo kad ona mora da dođe u Beograd na predstavu.

Bez obzira na to što o Nikoliću brine tim lekara, Dravićeva je maksimalno angažovana u njegovom oporavku. Naš paparaco je uslikao glumicu u banji tokom njene dvoipočasovne šetnje. Prema njenom izgledu može se zaključiti da se, posle manjih zdravstvenih problema pred izvođenje predstave „Harold i Mod“ u nedelju u BDP, sada dobro oseća.

Provozala se vozićem... Milena Dravić
Provozala se vozićem... Milena Dravić

Milena je izašla iz hotela u popodnevnim satima i obavila kupovinu osnovnih stvari i lekova. Posle se prošetala trgom i razgledala unikatne stvari na tezgama. Često je zastajala i razgovarala sa ljudima. Glumica se u jednom trenutku umorila, pa je sela na klupu da se odmori. Nakon nekoliko obavljenih telefonskih poziva sela je u turistički vozić i uputila se u razgledanje kraja. Posle pola sata vožnje Milena se vratila u hotel. Gaga je, inače, sve vreme u apartmanu, iz kojeg izlazi samo kad ima terapije.(M. D.)

Ukazana častGAGIN PORTRET U HOLU HOTELAPortret Dragana Nikolića postavljen je u holu hotela u kojem su supružnici odseli. Domaćinima je velika čast što je velikan srpskog glumišta često njihov gost pa su mu se na ovaj način zahvalili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track