POGORŠANO ZDRAVLJE: Bata Živojinović ponovo u bolnici
Foto: KURIR

Čuveni glumac upućen na ispitivanja

POGORŠANO ZDRAVLJE: Bata Živojinović ponovo u bolnici

Pop kultura -

Pre nekoliko dana mu nije bilo dobro, pa je otišao u bolnicu, a lekari su odlučili da ga zadrže nedelju dana kako bi bili sigurni da li treba da promene nešto u njegovoj terapiji

Narednih nedelju dana Velimir Bata Živojinović provešće u bolnici kako bi uradio neophodne analize po nalogu lekara.Kako Kurir saznaje, zdravstveno stanje slavnog glumca nedavno se pogoršalo, ali situacija nije dramatična.

- Bata je pre dve i po godine preživeo moždani udar. S obzirom na to da ima već 83 godine, odlično se drži, ali redovne kontrole su mu neophodne. Pre nekoliko dana mu nije bilo dobro, pa je otišao u bolnicu, a lekari su odlučili da ga zadrže nedelju dana kako bi bili sigurni da li treba da promene nešto u njegovoj terapiji - kaže izvor za Kurir i dodaje da su doktori optimisti, ali da Bati najteže pada to što će uskršnje i prvomajske praznike morati da provede u bolnici.

- On je veseo kao i uvek, a supruga Lula i ostali članovi porodice obilaze ga svakoga dana u njegovom bolničkom apartmanu i trude se da mu ugode koliko god mogu. Svi se nadaju da će se Bata brzo oporaviti i vratiti kući - zaključuje naš sagovornik.Kako bismo dobili potvrdu ove informacije, pozvali smo Živojinovićevu unuku.- Otišao je na neke analize, nadamo se da će sve biti u redu - rekla nam je Dina Živojinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track