POGUBNA GODINA ZA SLAVNE: Evo ko se sve razveo u Holivudu
Foto: Beta AP

Pucanje

POGUBNA GODINA ZA SLAVNE: Evo ko se sve razveo u Holivudu

Pop kultura -

Razvod Bred Pita i Anđeline Džoli, koji je pokrenut prošle nedelje na glumičin zahtev, samo je nastavio niz propalih holivudskih brakova u 2016!

I dok se ceo svet bavi razlozima zbog kojih je Džolijeva posle 12 godina ostavila jednog od najpoželjnijeg glumaca na svetu, američki mediji su se prisetili i svih onih poznatih parova čija je ljubav umrla za devet meseci ove godine. Oni su takođe iskoristili i zvanične statističke podatke i došli do saznanja da jedan holivudski brak ima šanse da opstane isto koliko i pripadnik neke rasne manjine u trci za Oskara.Breda i Anđelinu čeka dug i mukotrpan proces jer se bore za 380 miliona dolara imovine i šestoro dece. Oni su iskusni u brakorazvodnim parnicama. Podsetimo, Bred je kroz to prošao sa Dženifer Aniston, dok Anđelina sa Džonijem Lijem Milerom i Bilijem Bob Tortonom.

Ove godine će zvanično razvedeni biti i glumica Gvinet Paltrou i muzičar Kris Martin, a u sudsku borbu su ušli i Džoni Dep i Amber Herd. Razvode su najavili i Dru Barimor, Lisa Meri Prisli, Denis Kvejd i Džejms Makavoj, tako da se ova godina smatra godinom razvoda u Holivudu.

Poznata advokatica Keli Froli objasnila je da nema odstupanja u broju razvoda između slavnih i „običnih“ parova i da sve njih muče iste brige.

Porodična terapeutkinja Džudi Blum objasnila je da su slavne osobe pod lupom javnosti i svaki njihov nesporazum se tumači kao neizbežan put prema razdvajanju. Ona je rekla i da je veliki problem što su slavne ličnosti često i dugo razdvojene zbog snimanja na različitim lokacijama.Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track