POROČNI I RASIPNICI: Evo kako su hrvatske zvezde dospele u finansijski pakao
Foto: Reuters

Bankrot

POROČNI I RASIPNICI: Evo kako su hrvatske zvezde dospele u finansijski pakao

Pop kultura -
Hrvatski glumac i reditelj Filip Šovagović, sin glumca Fabijana Šovagovića godinama je, nakon što je prvi put podigao kredit 1992. godine, godinama živeo u dužničkom ropstvu

Poroci, rasipnost i loša ulaganja kriva su za finansijsko propadanje brojnih hrvatskih zvezda. Neke su uspele da se izvuku iz dužničkog pakla, do se druge i dalje bore sa novčanim problemima.

Danijel PopovićNekada vrlo popularan pevač Danijel Popović, koji je 1983. godine predstavljao Jugoslaviju na “Evroviziji” sa pesmom “Džuli” izjavio je da nije imao novca ni kako bi otišao na sahranu svojih roditelja.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Filip ŠovagovićHrvatski glumac i reditelj Filip Šovagović, sin glumca Fabijana Šovagovića godinama je, nakon što je prvi put podigao kredit 1992. godine, godinama živeo u dužničkom ropstvu. Kad je shvatio da je dotakao dno, odrekao se svega: prestao je da puši, da izlazi, prodao je auto, vratio se mami i istovremeno radio sedam poslova. Izvukao se zahvaljujući upravo odricanju i iz te priče izišao kao pobednik.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Iva Majoli

Bankrot se dogodio i najboljoj hrvatskoj teniserki Ivi Majolii. Život na visokoj nozi i loši poslovni potezi Ivu Majoli doveli su do same ivice. Ivi je čak pretilo i izbacivanje iz jedinog stana koji joj je ostao, u centru Zagreba.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Goran IvaniševićZbog propalog biznisa s nekretninama mediji su u više navrata pisali i o finansijskim problemima tenisera Gorana Ivaniševića. Njegov biznis sa nekretninama je 2013. godine umalo otišao pod stečaj, a dugovao je milione kuna.

Foto Rojters
Foto Rojters

Dnevnik.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track